Tolgahan Kalender'in Mutlu Günü

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2019 - 20:17, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Tolgahan Kalender'in Mutlu Günü

Kırşehirli Fotoğrafçı ve Sanat direktörü Tolgahan Kalender dünya evine girdi. Profesyonel fotoğrafçılık anlamında önemli işlere imza atan ve aynı zamanda sanat direktörlüğü de yapan Tolgahan Kalender hayatını kendisi gibi fotoğrafçı olan Neslihan Yılmaz ile birleştirdi. Ardıçlar Düğün Salonunda gerçekleşen düğün törenine çok sayıda ziyaretçi ile birlikte Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu katıldı.Çiçeği burnunda çiftlerin nikahını Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu kıydı. Kırşehir Haber Türk ailesinin de bir mensubu olan Tolgahan arkadaşımıza hayırlı olsun dileklerinde bulunarak çiftimizin mutluluklarının bir ömür sürmesini temenni ederiz.

Kırşehirli Fotoğrafçı ve Sanat direktörü Tolgahan Kalender dünya evine girdi.

Profesyonel fotoğrafçılık anlamında önemli işlere imza atan ve aynı zamanda sanat direktörlüğü de yapan Tolgahan Kalender hayatını kendisi gibi fotoğrafçı olan Neslihan Yılmaz ile birleştirdi.

Ardıçlar Düğün Salonunda gerçekleşen düğün törenine çok sayıda ziyaretçi ile birlikte Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu katıldı.Çiçeği burnunda çiftlerin nikahını Kırşehir Belediye Başkanı Ekicioğlu kıydı.

Kırşehir Haber Türk ailesinin de bir mensubu olan Tolgahan arkadaşımıza hayırlı olsun dileklerinde bulunarak çiftimizin mutluluklarının bir ömür sürmesini temenni ederiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.