Ultraslan'dan Akpınar'a Alpaslan Dikmen Kütüphanesi

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.04.2017 - 10:15, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ultraslan'dan Akpınar'a Alpaslan Dikmen Kütüphanesi

Ultraslan Kırşehir grubu Akpınar'da daha önce geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Alpaslan Dikmen adına kütüphane kurdu. Ultraslan'ın kurucusu Alpaslan Dikmen adına, Akpınar'da Fatih Sultan Mehmet İlkokulu için bir kütüphane oluşturan Ultraslan Kırşehir temsilciliği , "İlimsizlik bilgisizlik yüzünden , cehalet hortlayıp çıkar mı çıkar . Sevgisizlik saygısızlık yüzünden insan insandan bıkar mı bıkar. " diyerek yola çıktıklarını belirtti. Köy okullarında eğitim şartlarının zor ve imkanların kısıtlı olduğunu belirten Ultraslan grubu, ''Oradaki kardeşlerimizin bu zorlukları aşmasına yardımcı olma amacındayız. "Galatasaray'ın yararına olacak, bir taşı yerinden kaldırıp, iki metre öteye koyanlara bile müthiş bir saygı duyarım." diyerek bizlere ışık tutan rahmetli Ağabeyimiz Alpaslan Dikmen'i Yaşatmak için ALPASLAN DİKMEN KÜTÜPHANESİ VE ALPASLAN DİKMEN ÖZEL EĞİTİM SINIFINI Kırşehir'de açmayı borç bildik . ultrAslan Kirsehir, ultrAslan UNI Ahi Evran Üniversitesi ve Alpaslan Dikmen'in kardeşleri olarak bozkırın ayazında kalmış kardeşlerimize ışık tutmaya ve onları aydınlatmayı kendimize görev edindik . Bu doğrultuda Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'na Alpaslan Dikmen Kütüphanesini kurduk.'' açıklamalarında bulundu.  
Ultraslan Kırşehir grubu Akpınar'da daha önce geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitiren Alpaslan Dikmen adına kütüphane kurdu.

Ultraslan'ın kurucusu Alpaslan Dikmen adına, Akpınar'da Fatih Sultan Mehmet İlkokulu için bir kütüphane oluşturan Ultraslan Kırşehir temsilciliği , "İlimsizlik bilgisizlik yüzünden , cehalet hortlayıp çıkar mı çıkar . Sevgisizlik saygısızlık yüzünden insan insandan bıkar mı bıkar. " diyerek yola çıktıklarını belirtti.

Köy okullarında eğitim şartlarının zor ve imkanların kısıtlı olduğunu belirten Ultraslan grubu, ''Oradaki kardeşlerimizin bu zorlukları aşmasına yardımcı olma amacındayız. "Galatasaray'ın yararına olacak, bir taşı yerinden kaldırıp, iki metre öteye koyanlara bile müthiş bir saygı duyarım." diyerek bizlere ışık tutan rahmetli Ağabeyimiz Alpaslan Dikmen'i Yaşatmak için ALPASLAN DİKMEN KÜTÜPHANESİ VE ALPASLAN DİKMEN ÖZEL EĞİTİM SINIFINI Kırşehir'de açmayı borç bildik . ultrAslan Kirsehir, ultrAslan UNI Ahi Evran Üniversitesi ve Alpaslan Dikmen'in kardeşleri olarak bozkırın ayazında kalmış kardeşlerimize ışık tutmaya ve onları aydınlatmayı kendimize görev edindik . Bu doğrultuda Fatih Sultan Mehmet İlkokulu'na Alpaslan Dikmen Kütüphanesini kurduk.'' açıklamalarında bulundu.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.