Üniversite Öğrencileri Ambulans Şoförünü Darp Etti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.05.2019 - 14:02, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Üniversite Öğrencileri Ambulans Şoförünü Darp Etti

Kırşehir'de, 112 acil ambulans şoförü üniversite öğrencileri tarafından darp edildi. Edinilen bilgiye göre , Nasuhdede Mahallesinde alkolden kaynaklı sağlık problemi ihbarı üzerine 112 Acil Yardım Birimi olay yerine gitti.Burada üniversite öğrencileri olduğu ve alkollü oldukları iddia edilen 4 kişi Ambulans şoförü Mehmet Şahin'i darp etti. Darp edilen Şahin şikayetçi olurken , konuyla ilgili açıklamada bulunan Kırşehir Sağlık Çalışanları, '' Ne yazıkkı son günlerde ilimiz Kırşehirde görevi başındaki sağlık çalışanlarımıza yapılan bu şiddet olayları bizleri derinden yaralamaktadır. Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği olarak gerekli adli ve idari tetkiklerin yapılarak suçlulara caydırıcı yaptırımların uygulanmasını umuyoruz.Bu vahim olayı şiddetle kınıyor meslektaşımız Mehmet Şahin' e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.. '' diyerek olaya tepki gösterdi.

Kırşehir'de, 112 acil ambulans şoförü üniversite öğrencileri tarafından darp edildi.

Edinilen bilgiye göre , Nasuhdede Mahallesinde alkolden kaynaklı sağlık problemi ihbarı üzerine 112 Acil Yardım Birimi olay yerine gitti.Burada üniversite öğrencileri olduğu ve alkollü oldukları iddia edilen 4 kişi Ambulans şoförü Mehmet Şahin'i darp etti.

Darp edilen Şahin şikayetçi olurken , konuyla ilgili açıklamada bulunan Kırşehir Sağlık Çalışanları, ''
Ne yazıkkı son günlerde ilimiz Kırşehirde görevi başındaki sağlık çalışanlarımıza yapılan bu şiddet olayları bizleri derinden yaralamaktadır. Kırşehir Sağlık Çalışanları Derneği olarak gerekli adli ve idari tetkiklerin yapılarak suçlulara caydırıcı yaptırımların uygulanmasını umuyoruz.
Bu vahim olayı şiddetle kınıyor meslektaşımız Mehmet Şahin' e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.. '' diyerek olaya tepki gösterdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.