Vatandaşın Ekonomik Beklentileri Ne ?

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.11.2017 - 23:23, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vatandaşın Ekonomik Beklentileri Ne ?

 Kırşehir'de halkın ekonomik beklentilerini belirleyecek anket çalışması yapılacak. 81 ilde vatandaşın ekonomik beklentisi ve taleplerini dinlemek ve çözüm önerilerini masaya yatırmak amacıyla başlatılan ‘Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu’ projesi kapsamında bilgi veren AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Salman, üç aşamalı bir çalışma yapılacağını, ''Kırşehir'in tüm kesimleriyle toplantı gerçekleştireceğiz, vatandaşlarla, sanayicilerle ve eğitimcilerle yüz yüze anket yapılacağını ve Sanayiden eğitime kadar tüm sektörlerin fotoğraflarını çekerek memnuniyet anketleriyle vatandaşların hükümetten öncelikli beklentilerini ön plana çıkartacağız. Üç aşamalı olarak yürüteceğiz. İlk ayağını teşkilat mensuplarımızla yapacağımız toplantılar oluşturuyor. İkinci kısmını ise iş çevreleri, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerin katılımlarıyla gerçekleştireceğiz. Bu kesimlerin görüşlerini alacağız. Şehirlerin ekonomik ihtiyaçlarını sektörel bazda ve en detaylı şekilde ele alarak mevcut durumunu görünür kılmayı hedefliyoruz. Üçüncü aşamada halkla yüz yüze anketler gerçekleştireceğiz.” dedi. EN BÜYÜK BEKLENTİ , ÜRETİM VE İSTİHDAM Kırşehir'de daha önce de yapılan çalışmalarda vatandaşın en önemli ekonomik beklentilerinin başında ; üretim ve istihdam geliyor.Stratejik olarak Türkiye'nin her noktasına ulaşabilirlik açısından avantajı bulunan Kırşehir'e üretim için gerekli olan alt yapı ve ulaşım gibi yatırımların eksikliği de dile getirilen sorunların arasında geliyor.Bir tarım ili olan Kırşehir'de vatandaşlar, üretim ve sanayinin de gelişmesine yönelik yatırımların yapılmasını istiyor.  
 Kırşehir'de halkın ekonomik beklentilerini belirleyecek anket çalışması yapılacak.

81 ilde vatandaşın ekonomik beklentisi ve taleplerini dinlemek ve çözüm önerilerini masaya yatırmak amacıyla başlatılan ‘Şehirlerin Ekonomik Beklentileri Forumu’ projesi kapsamında bilgi veren AK Parti Ekonomi İşleri Başkan Yardımcısı Fatma Salman, üç aşamalı bir çalışma yapılacağını, ''Kırşehir'in tüm kesimleriyle toplantı gerçekleştireceğiz, vatandaşlarla, sanayicilerle ve eğitimcilerle yüz yüze anket yapılacağını ve Sanayiden eğitime kadar tüm sektörlerin fotoğraflarını çekerek memnuniyet anketleriyle vatandaşların hükümetten öncelikli beklentilerini ön plana çıkartacağız. Üç aşamalı olarak yürüteceğiz. İlk ayağını teşkilat mensuplarımızla yapacağımız toplantılar oluşturuyor. İkinci kısmını ise iş çevreleri, sivil toplum kuruluşları ve akademisyenlerin katılımlarıyla gerçekleştireceğiz. Bu kesimlerin görüşlerini alacağız. Şehirlerin ekonomik ihtiyaçlarını sektörel bazda ve en detaylı şekilde ele alarak mevcut durumunu görünür kılmayı hedefliyoruz. Üçüncü aşamada halkla yüz yüze anketler gerçekleştireceğiz.” dedi. EN BÜYÜK BEKLENTİ , ÜRETİM VE İSTİHDAM Kırşehir'de daha önce de yapılan çalışmalarda vatandaşın en önemli ekonomik beklentilerinin başında ; üretim ve istihdam geliyor.Stratejik olarak Türkiye'nin her noktasına ulaşabilirlik açısından avantajı bulunan Kırşehir'e üretim için gerekli olan alt yapı ve ulaşım gibi yatırımların eksikliği de dile getirilen sorunların arasında geliyor.Bir tarım ili olan Kırşehir'de vatandaşlar, üretim ve sanayinin de gelişmesine yönelik yatırımların yapılmasını istiyor.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.