Yağmurlama Hattına Atık Yağ Döken Firmaya Ceza

YAŞAM 16.06.2023 - 20:08, Güncelleme: 16.06.2023 - 20:08
 

Yağmurlama Hattına Atık Yağ Döken Firmaya Ceza

Kırşehir'de yağmurlama mazgalına çalışanları tarafından atık yağları döken fast food firmasına ceza kesildi.

Kırşehir'de faaliyet gösteren ünlü bir fast food işletmesi çalışanlarının, şehrin yağmurlama hattına ait bir mazgalın yerinden çıkarmak suretiyle atık yağları bu mazgaldan döktükleri tespit edildi.Hattın tıkanmasına ve çevreye zarar vermesine yol açan olay, sosyal medyada da büyük tepki çekti.Vatandaşlar firmaya para cezası kesilmesi gerektiğini belirttiler.   KIRŞEHİR BELEDİYESİ FİRMAYA CEZA KESTİ Firma tarafından gerçekleştirilen ve büyük tepki çeken olayla ilgili harekete geçen Kırşehir Belediyesi ekipleri, kabahatlar kanunu çerçevesinde firmaya ceza kesti ve bir daha yapılmaması için uyarıda bulundu.
Kırşehir'de yağmurlama mazgalına çalışanları tarafından atık yağları döken fast food firmasına ceza kesildi.

Kırşehir'de faaliyet gösteren ünlü bir fast food işletmesi çalışanlarının, şehrin yağmurlama hattına ait bir mazgalın yerinden çıkarmak suretiyle atık yağları bu mazgaldan döktükleri tespit edildi.Hattın tıkanmasına ve çevreye zarar vermesine yol açan olay, sosyal medyada da büyük tepki çekti.Vatandaşlar firmaya para cezası kesilmesi gerektiğini belirttiler.

 

KIRŞEHİR BELEDİYESİ FİRMAYA CEZA KESTİ

Firma tarafından gerçekleştirilen ve büyük tepki çeken olayla ilgili harekete geçen Kırşehir Belediyesi ekipleri, kabahatlar kanunu çerçevesinde firmaya ceza kesti ve bir daha yapılmaması için uyarıda bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.