Yan Yatan Telefon Direği Büyük Tehlike Arz Ediyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 03.07.2018 - 15:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yan Yatan Telefon Direği Büyük Tehlike Arz Ediyor

Kırşehir'de çekilen görüntüde telefon hattı için kullanıldığı düşünülen direk yan yattı. Özellikle yaz aylarında sarkan elektrik tellerinin büyük tehlike arz ettiği biliniyor.Bu kez Nasuhdede Mahallesinde telefon hattı olarak kullanıldığı düşünülen ahşap direk yan yattı.Yatan direk ile birlikte üzerinde taşıdığı kabloların da kopmak üzere olduğu bildirildi.Mahalleli özellikle yaz aylarında elektrik tellerinin ve telefon kablolarının saktığını daha sonra da yüksek uzunlukta olan Tır , biçer döver gibi araçların bu telleri kopardığını , kopuk tellerin de kendileri için büyük tehlike oluşturduğunu belirttiler.Yan yatan ve üzerindeki kablolar kopmak üzere olan ahşap direkte kendisine müdahale edilmesini bekliyor.İlgililere duyurulur.
Kırşehir'de çekilen görüntüde telefon hattı için kullanıldığı düşünülen direk yan yattı.

Özellikle yaz aylarında sarkan elektrik tellerinin büyük tehlike arz ettiği biliniyor.Bu kez Nasuhdede Mahallesinde telefon hattı olarak kullanıldığı düşünülen ahşap direk yan yattı.Yatan direk ile birlikte üzerinde taşıdığı kabloların da kopmak üzere olduğu bildirildi.Mahalleli özellikle yaz aylarında elektrik tellerinin ve telefon kablolarının saktığını daha sonra da yüksek uzunlukta olan Tır , biçer döver gibi araçların bu telleri kopardığını , kopuk tellerin de kendileri için büyük tehlike oluşturduğunu belirttiler.Yan yatan ve üzerindeki kablolar kopmak üzere olan ahşap direkte kendisine müdahale edilmesini bekliyor.İlgililere duyurulur.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.