Yaşar Bahçeci, ''7'den 70'e Herkesin Gönlüne Girdik''

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 23.02.2019 - 18:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yaşar Bahçeci, ''7'den 70'e Herkesin Gönlüne Girdik''

31 Mart'ta yapılacak yerel seçim çalışmalarını sürdüren Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci 10 yıllık görevi süresi içerisinde 7'den 70'e herkesin gönlüne girdik açıklamasında bulundu. Kırşehir'e yapılan projelerin vatandaşlarla yapılan istişarelerle hayata geçirildiğini belirten Bahçeci "Dinledik, teşhis ettik ve şehrimizde yaşanan sorunlara çözüm yolu ürettik. Şehrin her köşe başında dokunduğumuz bir gönül sıktığımız bir el yürekten hissettiğimiz sevdamız oldu.Vatandaşımıza sunulan her hizmetin farkındalığının çözüm odaklı olması geleceğe yönelik daha fazla hizmet üretmek adına bizlere yol gösteriyor. Fikirlerini, önerilerini bizlerle paylaşan hemşerilerimin önerilerine bizler teknik olarak katkı sunuyoruz.''dedi. 7'DEN 70'E HERKESİN GÖNLÜNE GİRDİK Biz bu noktaya halkımızın verdiği destek sayesinde geldik diyen Başkan Bahçeci, ''10 yıllık görev süresi içerisinde 7'den 70'e herkesin gönlüne girdik .Halkımız her seçimde ve her süreçte yanımızda oldu. Bizlere güç kazandır ve çıktığımız bu kutlu yolda sürekli Kırşehir’li hemşerilerim bizlerle birlikte yürüdü. İnşallah 31 Martta da beraber yürüyecek. Biz de bu yol arkadaşlığımızı, gecemizi gündüzümüze katarak Kırşehir’i hizmetle perçinledik, taçlandırdık. Anadolu’nun Parlayan Yıldızı Kırşehir’i hep birlikte geliştirdik, dönüştürdük ve değiştirdik. Bizim hizmet anlayışımızın temelinde topyekûn gelişim ve birlikte büyüme ve değişim var. '' ifadelerine yer verdi.

31 Mart'ta yapılacak yerel seçim çalışmalarını sürdüren Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci 10 yıllık görevi süresi içerisinde 7'den 70'e herkesin gönlüne girdik açıklamasında bulundu.

Kırşehir'e yapılan projelerin vatandaşlarla yapılan istişarelerle hayata geçirildiğini belirten Bahçeci "Dinledik, teşhis ettik ve şehrimizde yaşanan sorunlara çözüm yolu ürettik. Şehrin her köşe başında dokunduğumuz bir gönül sıktığımız bir el yürekten hissettiğimiz sevdamız oldu.Vatandaşımıza sunulan her hizmetin farkındalığının çözüm odaklı olması geleceğe yönelik daha fazla hizmet üretmek adına bizlere yol gösteriyor. Fikirlerini, önerilerini bizlerle paylaşan hemşerilerimin önerilerine bizler teknik olarak katkı sunuyoruz.''dedi.

7'DEN 70'E HERKESİN GÖNLÜNE GİRDİK

Biz bu noktaya halkımızın verdiği destek sayesinde geldik diyen Başkan Bahçeci, ''10 yıllık görev süresi içerisinde 7'den 70'e herkesin gönlüne girdik .Halkımız her seçimde ve her süreçte yanımızda oldu. Bizlere güç kazandır ve çıktığımız bu kutlu yolda sürekli Kırşehir’li hemşerilerim bizlerle birlikte yürüdü. İnşallah 31 Martta da beraber yürüyecek. Biz de bu yol arkadaşlığımızı, gecemizi gündüzümüze katarak Kırşehir’i hizmetle perçinledik, taçlandırdık. Anadolu’nun Parlayan Yıldızı Kırşehir’i hep birlikte geliştirdik, dönüştürdük ve değiştirdik. Bizim hizmet anlayışımızın temelinde topyekûn gelişim ve birlikte büyüme ve değişim var. '' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.