Yaşar Bahçeci Bakan Yardımcılığına Atanıyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2019 - 18:58, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yaşar Bahçeci Bakan Yardımcılığına Atanıyor

Kırşehir Belediyesi'nin AKP'li eski başkanı Yaşar Bahçeci Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı oluyor. 31 Mart yerel seçimlerinde AKP tarafından tekrar belediye başkan adayı olarak gösterilen Yaşar Bahçeci , CHP'den aday gösterilen Selahattin Ekicioğlu'ya yenilerek belediye başkanı seçilememişti.O günden bu yana sessizliğini koruyan Yaşar Bahçeci'nin adı AKP İl Başkanlığı için geçiyordu ancak Ankara kulislerinden edinilen bilgiye göre Yaşar Bahçeci Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcısı olarak atanıyor.Söz konusu atamanın 1 ay içinde açıklanması bekleniyor. MEHMET ÖZHASEKİ BÜYÜK GAYRET GÖSTERDİ Bahçeci'nin çevre ve şehircilik bakan yardımclığına atanmasında ise AKP'nin büyükşehir belediye başkan adayı olan ve yine CHP'li Mansur Yavaş karşısında seçilemeyen Mehmet Özhaseki'nin büyük çaba gösterdiği belirtiliyor.Çevre ve şehircilik bakanlığı koltuğunda ise Murat Kurum bulunuyor.

Kırşehir Belediyesi'nin AKP'li eski başkanı Yaşar Bahçeci Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı oluyor.

31 Mart yerel seçimlerinde AKP tarafından tekrar belediye başkan adayı olarak gösterilen Yaşar Bahçeci , CHP'den aday gösterilen Selahattin Ekicioğlu'ya yenilerek belediye başkanı seçilememişti.O günden bu yana sessizliğini koruyan Yaşar Bahçeci'nin adı AKP İl Başkanlığı için geçiyordu ancak Ankara kulislerinden edinilen bilgiye göre Yaşar Bahçeci Çevre ve Şehircilik Bakan yardımcısı olarak atanıyor.Söz konusu atamanın 1 ay içinde açıklanması bekleniyor.

MEHMET ÖZHASEKİ BÜYÜK GAYRET GÖSTERDİ

Bahçeci'nin çevre ve şehircilik bakan yardımclığına atanmasında ise AKP'nin büyükşehir belediye başkan adayı olan ve yine CHP'li Mansur Yavaş karşısında seçilemeyen Mehmet Özhaseki'nin büyük çaba gösterdiği belirtiliyor.Çevre ve şehircilik bakanlığı koltuğunda ise Murat Kurum bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.