Yaşar Bahçeci Hakkında Soru Önergesi !

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 04.05.2016 - 12:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yaşar Bahçeci Hakkında Soru Önergesi !

Kaman Devlet Hastanesi'ndeki Seyyar Röntgen Cihazı'nın bozulması ile ilgili  Sağlık Bakanı Sayın Mehmet Müezzinoğlu'nun cevaplaması için soru önergesi sunuldu.İddiaların boyutu ise büyük...   CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Kaman Devlet Hastanesi'ndeki Seyyar Röntgen Cihazı'nın bozulmasının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) başkanlığına bir soru önergesi sundu. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, TBMM'ye sunduğu soru önergesinde şu ifadelere yer verdi; "Kaman Devlet Hastanesi'ndeki Seyyar Röntgen Cihazı'nın 27 Mart 2016 günü Kırşehir'de bir yemek dağıtım şirketine ait bir araç ile Kırşehir'deki bir at çiftliğine götürüldüğü ve mevcut AKP'li Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin atının kırılan ayağının filminin çekildiği iddia edilmektedir. Yine iddialara göre cihaz, taşıma sırasında bozulmuştur. Cihazın tamirinin mümkün olmadığı ve maliyetinin yaklaşık 100 bin TL değerinde olduğu da iddialar arasındadır. "Bu bağlamda aşağıdaki sorularımın Sağlık Bakanı Sayın Mehmet Müezzinoğlu tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını istemekteyim. Gereğini bilgilerinize saygılarımla arz ederim. "1. 27 Mart 2016 Pazar günü söz konusu seyyar röntgen cihazı hastane dışına çıkarılmış mıdır, eğer çıkarılmışsa hangi gerekçeyle çıkarılmıştır? "2. Eğer çıkarılmışsa, röntgen cihazı hastaneden kimler tarafından ve hangi araçlaKırşehir'e götürülmüştür? "3. Söz konusu cihaz şu anda çalışır durumda mıdır? "4. Aynı gün Ahi Evran Üniversitesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne Polat Polat adıyla bir kayıt yapılmış mıdır?"  
Kaman Devlet Hastanesi'ndeki Seyyar Röntgen Cihazı'nın bozulması ile ilgili  Sağlık Bakanı Sayın Mehmet Müezzinoğlu'nun cevaplaması için soru önergesi sunuldu.İddiaların boyutu ise büyük...

 

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, Kaman Devlet Hastanesi'ndeki Seyyar Röntgen Cihazı'nın bozulmasının ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) başkanlığına bir soru önergesi sundu.

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, TBMM'ye sunduğu soru önergesinde şu ifadelere yer verdi;

"Kaman Devlet Hastanesi'ndeki Seyyar Röntgen Cihazı'nın 27 Mart 2016 günü Kırşehir'de bir yemek dağıtım şirketine ait bir araç ile Kırşehir'deki bir at çiftliğine götürüldüğü ve mevcut AKP'li Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci'nin atının kırılan ayağının filminin çekildiği iddia edilmektedir. Yine iddialara göre cihaz, taşıma sırasında bozulmuştur. Cihazın tamirinin mümkün olmadığı ve maliyetinin yaklaşık 100 bin TL değerinde olduğu da iddialar arasındadır.

"Bu bağlamda aşağıdaki sorularımın Sağlık Bakanı Sayın Mehmet Müezzinoğlu tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını istemekteyim. Gereğini bilgilerinize saygılarımla arz ederim.

"1. 27 Mart 2016 Pazar günü söz konusu seyyar röntgen cihazı hastane dışına çıkarılmış mıdır, eğer çıkarılmışsa hangi gerekçeyle çıkarılmıştır?

"2. Eğer çıkarılmışsa, röntgen cihazı hastaneden kimler tarafından ve hangi araçlaKırşehir'e götürülmüştür?

"3. Söz konusu cihaz şu anda çalışır durumda mıdır?

"4. Aynı gün Ahi Evran Üniversitesi Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne Polat Polat adıyla bir kayıt yapılmış mıdır?"

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.