Yaşar Bahçeci , ''Patates Soğanla Milletin Kafasını Bulandırıyorlar''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.03.2019 - 13:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yaşar Bahçeci , ''Patates Soğanla Milletin Kafasını Bulandırıyorlar''

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren Yaşar Bahçeci sert sözlerle CHP'ye yüklendi. Gördüğüm kadarıyla Kırşehir 31 Mart'ta yeni bir sayfa açmaya yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor diye Bahçeci , ''Mahallelerde yaptığı toplantılarda CHP'ye sert sözlerle yüklendi. 17 yıldır Ak Parti'nin yaptığı hizmetleri en güzel halkın gördüğünü belirten Başkan Bahçeci , '' 10 yıl önceki Kırşehir’i vatandaşlarımız bir hatırlasın. Bırakın yollarımızın, sokaklarımızın yapılmasını kanalizasyonumuz Kılıçözü deresine akıyordu. Çöplerimizi Kervansaray dağlarına atılıyordu. Çocuklarımızı götürecek bir tane parkımız yoktu. Dışarıdan gelen misafirlerimizi gezdireceğimiz bir tane yerimiz yoktu.'' TAYYİP ERDOĞAN OLMASAYDI BU İŞLERİ YAPABİLİR MİYDİK ? 10 yılda 830 milyonluk yatırım yaptıklarını söyleyen Bahçeci sözlerine şöyle devam etti , '' Arkamda Ak Parti olmasaydı, Tayyip Erdoğan olmasaydı bu işleri yapabilir miydik. Rakibimiz olan CHP belediyeyi alırsa ne yapacak. Maaş bile ödeyemezler, hiçbir zaman onların hizmet derdi olmadı. Varsa yoksa kavga, izah, kendi menfaatleri. Allah korusun milletin ezanlarını ıslıklayanlara, milletin selasını ıslıklayanlara fırsat verirsek çok kaybederiz. Biz on yıldır Kırşehir’e hizmet ediyoruz. '' KURU EKMEK YERİZ YİNE DE TERKETMEYİZ Tayyip Erdoğan'ın büyük bir mücadele örneği gösterdiğini belirten Bahçeci , '' Birileri patates, soğan fiyatı diyor. Biz kuru ekmek yeriz ama devletimizi kimseye teslim etmeyiz. Kimlerle iş pişirdiklerine bir bakın. PKK lılarla kol kol girdiklerini hepimiz görüyoruz. Bu seçim geldi diye milletin kafasını bulandırmak isteyenler olabilir. Pazardaki fiyat, markette ki fiyat, oğlu ile giremedi, kızım atanamadı, şöyle oldu, böyle oldu diye meseleler devletin geleceğini bir kenara koyarsanız o zaman bu devlet mahvolur.'' ifadelerine yer verdi.

31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında çalışmalarını sürdüren Yaşar Bahçeci sert sözlerle CHP'ye yüklendi.

Gördüğüm kadarıyla Kırşehir 31 Mart'ta yeni bir sayfa açmaya yeni bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor diye Bahçeci , ''Mahallelerde yaptığı toplantılarda CHP'ye sert sözlerle yüklendi.

17 yıldır Ak Parti'nin yaptığı hizmetleri en güzel halkın gördüğünü belirten Başkan Bahçeci , '' 10 yıl önceki Kırşehir’i vatandaşlarımız bir hatırlasın. Bırakın yollarımızın, sokaklarımızın yapılmasını kanalizasyonumuz Kılıçözü deresine akıyordu. Çöplerimizi Kervansaray dağlarına atılıyordu. Çocuklarımızı götürecek bir tane parkımız yoktu. Dışarıdan gelen misafirlerimizi gezdireceğimiz bir tane yerimiz yoktu.''

TAYYİP ERDOĞAN OLMASAYDI BU İŞLERİ YAPABİLİR MİYDİK ?

10 yılda 830 milyonluk yatırım yaptıklarını söyleyen Bahçeci sözlerine şöyle devam etti , '' Arkamda Ak Parti olmasaydı, Tayyip Erdoğan olmasaydı bu işleri yapabilir miydik. Rakibimiz olan CHP belediyeyi alırsa ne yapacak. Maaş bile ödeyemezler, hiçbir zaman onların hizmet derdi olmadı. Varsa yoksa kavga, izah, kendi menfaatleri. Allah korusun milletin ezanlarını ıslıklayanlara, milletin selasını ıslıklayanlara fırsat verirsek çok kaybederiz. Biz on yıldır Kırşehir’e hizmet ediyoruz. ''

KURU EKMEK YERİZ YİNE DE TERKETMEYİZ

Tayyip Erdoğan'ın büyük bir mücadele örneği gösterdiğini belirten Bahçeci , '' Birileri patates, soğan fiyatı diyor. Biz kuru ekmek yeriz ama devletimizi kimseye teslim etmeyiz. Kimlerle iş pişirdiklerine bir bakın. PKK lılarla kol kol girdiklerini hepimiz görüyoruz. Bu seçim geldi diye milletin kafasını bulandırmak isteyenler olabilir. Pazardaki fiyat, markette ki fiyat, oğlu ile giremedi, kızım atanamadı, şöyle oldu, böyle oldu diye meseleler devletin geleceğini bir kenara koyarsanız o zaman bu devlet mahvolur.'' ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.