Yaşar Bahçeci, ''Sele Göre Alt Yapı Yapılmaz''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.05.2018 - 14:32, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yaşar Bahçeci, ''Sele Göre Alt Yapı Yapılmaz''

Pazarcı esnafı ile kahvaltıda bir araya gelen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir'de meydana gelen sel baskını ile ilgili ilk kez konuştu ; Sele göre alt yapı yapılmaz. 24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Pazar Yerinde pazarcı esnafı ile bir araya gelen Bahçeci , ''Ben Belediye Başkanı olduğumda nüfusumuz 98.000 idi şimdi 138.000’e ulaşmış durumda. Bu nüfusun içinde üniversite öğrencisi ve 15.000 yakın yabancı nüfusu yok.Eski Pazar yeri kışın çamur, yazın sıcakta güvenli bir yer değildi.İlave Pazar yeri yaptık, sadece köyden ürün getirenler buradan faydalanacak. Köyden ürün getirenleri sertifikalandıracağız. Her hafta getirdiği ürünü kontrol edeceğiz. Alım satım yapıyorsa köylü pazarına kimseyi koymayacağız, çünkü bu haksız rekabet oluşturuyor. Vatandaşında kandırılmasına sebep oluyor. Bu da ahilik esnafına yakışmaz. Tavuk satanlara da bir yer oluşturuyoruz. Onlar da yeni yerine geçecek. SELE GÖRE ALT YAPI YAPILMAZ Cumartesi günü bir felaket yaşadık. Çok ciddi bir sel oldu. Cacabey’in  önünden gelen sel ırmak gibi çağlıyordu. Hemen felaket tüccarları var. Alt yapı yapıldı böyle niye sel oldu diye yaygara koparmak isteyenler oldu. Dünya’nın hiçbir yerinde sele göre alt yapı yapılmaz. ''    
Pazarcı esnafı ile kahvaltıda bir araya gelen Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kırşehir'de meydana gelen sel baskını ile ilgili ilk kez konuştu ; Sele göre alt yapı yapılmaz.

24 Haziran seçim çalışmaları kapsamında Pazar Yerinde pazarcı esnafı ile bir araya gelen Bahçeci , ''Ben Belediye Başkanı olduğumda nüfusumuz 98.000 idi şimdi 138.000’e ulaşmış durumda. Bu nüfusun içinde üniversite öğrencisi ve 15.000 yakın yabancı nüfusu yok.Eski Pazar yeri kışın çamur, yazın sıcakta güvenli bir yer değildi.İlave Pazar yeri yaptık, sadece köyden ürün getirenler buradan faydalanacak. Köyden ürün getirenleri sertifikalandıracağız. Her hafta getirdiği ürünü kontrol edeceğiz. Alım satım yapıyorsa köylü pazarına kimseyi koymayacağız, çünkü bu haksız rekabet oluşturuyor. Vatandaşında kandırılmasına sebep oluyor. Bu da ahilik esnafına yakışmaz. Tavuk satanlara da bir yer oluşturuyoruz. Onlar da yeni yerine geçecek. SELE GÖRE ALT YAPI YAPILMAZ Cumartesi günü bir felaket yaşadık. Çok ciddi bir sel oldu. Cacabey’in  önünden gelen sel ırmak gibi çağlıyordu. Hemen felaket tüccarları var. Alt yapı yapıldı böyle niye sel oldu diye yaygara koparmak isteyenler oldu. Dünya’nın hiçbir yerinde sele göre alt yapı yapılmaz. ''    
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.