Yaşar Bahçeci Tek Ayakla Koşabilecek mi ?

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2018 - 11:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yaşar Bahçeci Tek Ayakla Koşabilecek mi ?

9 Haziran'da Ağalar Konağında konuşma yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, milletvekillerini ayağa benzetmişti. Yaşar Bahçeci seçimlere dair yaptığı konuşmada , ''Zaten topu topu 2 milletvekilimiz var. Şimdi biz bunu 1'e düşürsek, CHP'den milletvekili çıksa, İYİ Parti'ye oy verirseniz de o oylar CHP'ye gidiyor ittifaktan dolayı.Bir tane CHP'den milletvekili çıksa, yarın para istediğimde, yatırım istemeye gittiğimde Recep Tayyip Erdoğan 'Gel bakalım Yaşar efendi, 2 milletvekilini 1'e düşürmüşsün. Ne yüzle geldin' derse biz ne yapacağız. Avucunu yala, hayrını gör. Onun için lütfen benim 1 ayağımı kırmayın. Şu an 2 milletvekilimiz var. 2 ayaklıyız. Bu 1 ayağa düşerse ben koşabilir miyim?'' MHP'LİLERİ KIZDIRMIŞTI Bahçeci konuşmasında ayrıca "Bizim derdimiz Ahmet'i Mehmet'i milletvekili yapmak değil. Hepsi iyi insanlar. MHP'nin adayları da çok iyi, AK Parti'nin de İYİ Parti'nin de CHP'ninki de iyi insanlar... Ama bizim kişilerle bir işimiz yok.Bakın bu şehirde CHP'nin de milletvekili oldu. Hüseyin Bayındır. Olmadı mı? Ben hala görüşürüm. Çok da iyi bir insandır Hüseyin abi çok da severim. Ama bu şehre çaktığı bir çivi var mı yok.MHP'den Dr. Yıldırım Türk, çok iyi bir insan çok iyi de bir doktor. Milletvekilliği yaptı bir çivi çakabildi mi? Çakamaz. Çünkü bizim sistemimizde muhalefet milletvekili hiçbir şey yapamaz. Yatırımı kim yapar? İktidarın milletvekili yapar.Bir işimiz düştüğünde kimi arıyoruz. İktidarda kim var onu arıyoruz. Muhalefete gitsen ne diyecek. Hemşerim kusura bakma ben muhalefetteyim iktidarın milletvekiline git diyecek di mi?'' diyerek MHP'lileri kızdırmıştı. TEK AYAKLA KOŞABİLECEK Mİ ? Yaşar Bahçeci'nin bu açıklamasından 15 gün sonra Kırşehir'de 16 yıl sonra CHP ilk kez milletvekili çıkardı.Üstelik ittifak oylarına dahi muhtaç olmadan Ak Parti'nin aldığı oyların yarısından daha fazla oy alarak büyük bir başarı elde etti.İlerleyen günlerde Yaşar Bahçeci'nin, '1 milletvekile düştüğü takdirde yatırımları etkiler' iddiası gerçekleşecek mi hep birlikte göreceğiz ?
9 Haziran'da Ağalar Konağında konuşma yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, milletvekillerini ayağa benzetmişti.

Yaşar Bahçeci seçimlere dair yaptığı konuşmada , ''Zaten topu topu 2 milletvekilimiz var. Şimdi biz bunu 1'e düşürsek, CHP'den milletvekili çıksa, İYİ Parti'ye oy verirseniz de o oylar CHP'ye gidiyor ittifaktan dolayı.Bir tane CHP'den milletvekili çıksa, yarın para istediğimde, yatırım istemeye gittiğimde Recep Tayyip Erdoğan 'Gel bakalım Yaşar efendi, 2 milletvekilini 1'e düşürmüşsün. Ne yüzle geldin' derse biz ne yapacağız. Avucunu yala, hayrını gör. Onun için lütfen benim 1 ayağımı kırmayın. Şu an 2 milletvekilimiz var. 2 ayaklıyız. Bu 1 ayağa düşerse ben koşabilir miyim?'' MHP'LİLERİ KIZDIRMIŞTI Bahçeci konuşmasında ayrıca "Bizim derdimiz Ahmet'i Mehmet'i milletvekili yapmak değil. Hepsi iyi insanlar. MHP'nin adayları da çok iyi, AK Parti'nin de İYİ Parti'nin de CHP'ninki de iyi insanlar... Ama bizim kişilerle bir işimiz yok.Bakın bu şehirde CHP'nin de milletvekili oldu. Hüseyin Bayındır. Olmadı mı? Ben hala görüşürüm. Çok da iyi bir insandır Hüseyin abi çok da severim. Ama bu şehre çaktığı bir çivi var mı yok.MHP'den Dr. Yıldırım Türk, çok iyi bir insan çok iyi de bir doktor. Milletvekilliği yaptı bir çivi çakabildi mi? Çakamaz. Çünkü bizim sistemimizde muhalefet milletvekili hiçbir şey yapamaz. Yatırımı kim yapar? İktidarın milletvekili yapar.Bir işimiz düştüğünde kimi arıyoruz. İktidarda kim var onu arıyoruz. Muhalefete gitsen ne diyecek. Hemşerim kusura bakma ben muhalefetteyim iktidarın milletvekiline git diyecek di mi?'' diyerek MHP'lileri kızdırmıştı. TEK AYAKLA KOŞABİLECEK Mİ ? Yaşar Bahçeci'nin bu açıklamasından 15 gün sonra Kırşehir'de 16 yıl sonra CHP ilk kez milletvekili çıkardı.Üstelik ittifak oylarına dahi muhtaç olmadan Ak Parti'nin aldığı oyların yarısından daha fazla oy alarak büyük bir başarı elde etti.İlerleyen günlerde Yaşar Bahçeci'nin, '1 milletvekile düştüğü takdirde yatırımları etkiler' iddiası gerçekleşecek mi hep birlikte göreceğiz ?
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.