Yaşar Bahçeci'den Pazar Yerini Üstten Isıtma Sözü

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.01.2019 - 12:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yaşar Bahçeci'den Pazar Yerini Üstten Isıtma Sözü

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci hafta sonu pazar yerine ziyarette bulundu. Pazarcılarla ve vatandaşlarla görüşen Bahçeci yaptığı değerlendirmede, ''Modern bir pazar yerimiz ve otoparkımız var.Tabi istekler yetmiyor.Önce kapansın rüzgar oluyor dendi kapattık.Şimdi de pazarcımız ısıtma olsun istiyor.Biz de bunun projesini hazırladık.İnşallah bu yaz ihalesi gerçekleştirilecek ve üstten komple doğalgazlı ısıtma şeklinde güzel bir proje hazırladık.İnşallah pazarımızı önümüzdeki kış ısıtmış olacağız.'' açıklamalarında bulundu. PAZAR YERİNDE BEZ ÇANTA DAĞITILDI Sıfır Atık Projesi kapsamında bez çanta dağıttıklarını söyleyen ve Şehir genelinde 50 bin bez çanta dağıtılacağını anlatan Belediye Başkanı Bahçeci ,'' Bunun yanı sıra, plastik şişe getirene bez çanta veriyoruz. Cacabey Meydanı'nda bez çanta karşılığında pet şişe alıyoruz. Geri dönüşümü teşvik etmek için yapıyoruz bunu. Geri dönüşüm son derece önemli, Kırşehir'de biz yaklaşık 7 yıldır geri dönüşüm uyguluyoruz. Şehrin yüzde 35'inde geri dönüşüm uyguladık. Hedefimiz önümüzdeki 5 yıl içerisinde bunu yüzde 100'e ulaştırmak" dedi.

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci hafta sonu pazar yerine ziyarette bulundu.

Pazarcılarla ve vatandaşlarla görüşen Bahçeci yaptığı değerlendirmede, ''Modern bir pazar yerimiz ve otoparkımız var.Tabi istekler yetmiyor.Önce kapansın rüzgar oluyor dendi kapattık.Şimdi de pazarcımız ısıtma olsun istiyor.Biz de bunun projesini hazırladık.İnşallah bu yaz ihalesi gerçekleştirilecek ve üstten komple doğalgazlı ısıtma şeklinde güzel bir proje hazırladık.İnşallah pazarımızı önümüzdeki kış ısıtmış olacağız.'' açıklamalarında bulundu.

PAZAR YERİNDE BEZ ÇANTA DAĞITILDI

Sıfır Atık Projesi kapsamında bez çanta dağıttıklarını söyleyen ve Şehir genelinde 50 bin bez çanta dağıtılacağını anlatan Belediye Başkanı Bahçeci ,'' Bunun yanı sıra, plastik şişe getirene bez çanta veriyoruz.

Cacabey Meydanı'nda bez çanta karşılığında pet şişe alıyoruz. Geri dönüşümü teşvik etmek için yapıyoruz bunu. Geri dönüşüm son derece önemli, Kırşehir'de biz yaklaşık 7 yıldır geri dönüşüm uyguluyoruz. Şehrin yüzde 35'inde geri dönüşüm uyguladık. Hedefimiz önümüzdeki 5 yıl içerisinde bunu yüzde 100'e ulaştırmak" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.