Yaşar Bahçeci'den Veda Mesajı,''Hakkınızı Helal Edin''

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.04.2019 - 17:37, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yaşar Bahçeci'den Veda Mesajı,''Hakkınızı Helal Edin''

10 yıldır Kırşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten ancak 31 mart seçimlerinde Selahattin Ekicioğlu'ya karşı kaybeden Yaşar Bahçeci Veda Mesajı yayınladı. 10 Yıldır memleketimize sayısız eserler kazandırdık diye sözlerine başlayan Bahçeci, ''Samimiyet , hayret ve dürüstlük ilkesi ile bu topraklara , halkımıza hizmet etmenin hep gururunu yaşadık.Halkımızın kararı başımızın üstündedir.Bu süreçte dualarını , desteklerini ve varlığını esirgemeyen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyor, tüm halkımızdan haklarını helal etmelerini istiyorum.'' açıklamasında bulundu. İŞTE YAŞAR BAHÇECİ'NİN VEDA MESAJI :

10 yıldır Kırşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten ancak 31 mart seçimlerinde Selahattin Ekicioğlu'ya karşı kaybeden Yaşar Bahçeci Veda Mesajı yayınladı.

10 Yıldır memleketimize sayısız eserler kazandırdık diye sözlerine başlayan Bahçeci, ''Samimiyet , hayret ve dürüstlük ilkesi ile bu topraklara , halkımıza hizmet etmenin hep gururunu yaşadık.Halkımızın kararı başımızın üstündedir.Bu süreçte dualarını , desteklerini ve varlığını esirgemeyen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyor, tüm halkımızdan haklarını helal etmelerini istiyorum.'' açıklamasında bulundu.

İŞTE YAŞAR BAHÇECİ'NİN VEDA MESAJI :

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.