Yılmaz Zengin'den ''Şeker Fabrikaları Kapanmasın'' Mitingine Davet

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2018 - 16:13, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yılmaz Zengin'den ''Şeker Fabrikaları Kapanmasın'' Mitingine Davet

CHP Kırşehir İl Başkanı Yılmaz Zengin , CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla gerçekleşecek “şeker fabrikaları kapanmasın” mitingine davette bulundu. İl Başkanı Yılmaz Zengin, CHP Kırklareli milletvekili Türabi Kayan’ın da katıldığı toplantıda yaptığı açıklamada, Şeker pancarı, çiftçi için gerekli, istihdam için gerekli, hayvancılık için gerekli, insan sağlığı için gerekli,, makine imalatı için gerekli olduğunu söyledi. İl Başkanı Zengin’in açıklaması şöyle: “Şeker fabrikasının ham maddesinin insan olduğunu unutmayalım. Kırşehir halkı olarak Şeker Fabrikasına sahip çıkmalıyız. Sahip çıkmaz isek yüz binlerce insan mağdur edilecek. İşsiz ordusuna binlerce kişi katılacak. Emekçi kardeşlerimizin mağdur edilmemesi için şeker fabrikaları kapatılmasın mitingine davet ediyoruz”dedi. Kırşehir’de Çorum’da yapılacak miting için parti binası önünden Cumartesi günü saat 07:00’de otobüs kaldırılacak.
CHP Kırşehir İl Başkanı Yılmaz Zengin , CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katılımıyla gerçekleşecek “şeker fabrikaları kapanmasın” mitingine davette bulundu.

İl Başkanı Yılmaz Zengin, CHP Kırklareli milletvekili Türabi Kayan’ın da katıldığı toplantıda yaptığı açıklamada, Şeker pancarı, çiftçi için gerekli, istihdam için gerekli, hayvancılık için gerekli, insan sağlığı için gerekli,, makine imalatı için gerekli olduğunu söyledi.

İl Başkanı Zengin’in açıklaması şöyle: “Şeker fabrikasının ham maddesinin insan olduğunu unutmayalım. Kırşehir halkı olarak Şeker Fabrikasına sahip çıkmalıyız. Sahip çıkmaz isek yüz binlerce insan mağdur edilecek. İşsiz ordusuna binlerce kişi katılacak. Emekçi kardeşlerimizin mağdur edilmemesi için şeker fabrikaları kapatılmasın mitingine davet ediyoruz”dedi.

Kırşehir’de Çorum’da yapılacak miting için parti binası önünden Cumartesi günü saat 07:00’de otobüs kaldırılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.