Yoğun Kar Yağışı Tekrar Dönüyor

YAŞAM 08.02.2022 - 09:42, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yoğun Kar Yağışı Tekrar Dönüyor

Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; Kırşehir ve çevre illerde kuvvetli ve yoğun kar yağışı beklendiği bildirildi.

Yapılan yazılı açıklamada; "Bölgemiz genelinde (Kayseri, Kırşehir, Yozgat, Nevşehir, Sivas) Salı akşam saatlerinden sonra yağmur şeklinde başlaması beklenen yağışların ilerleyen saatlerde kar yağışına dönüşmesini ve gece saatlerinden itibaren zaman zaman kuvvetli ve yer yer yoğun olarak Perşembe akşam saatlerine kadar süreceği tahmin edilmektedir. Kar yağışından dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara (Ulaşımda aksamalar, Buzlanma ve Don olayı, Tipi, Çığ Riski vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir" denildi.   55 İLE SARI KODLU UYARI Öte yandan Meteoroloji tarafından tehlikeli hava anlamına gelen sarı ve turuncu kodlu uyarı yapılan iller ise şöyle; Adana, Amasya, Antalya, Aydın, Bilecik, Burdur, Çanakkale, Çorum, Edirne, Gümüşhane, Mersin, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Konya, Manisa, Muğla, Niğde, Rize, Samsun, Sivas, Tokat, Uşak, Zonguldak, Bayburt, Kırıkkale, Yalova, Düzce, Afyonkarahisar, Ankara, Artvin, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çankırı, Denizli, Giresun, Isparta, İstanbul, Kastamonu, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Kahramanmaraş, Nevşehir, Ordu, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Trabzon, Yozgat, Aksaray, Karaman, Bartın, Karabük.  
Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada; Kırşehir ve çevre illerde kuvvetli ve yoğun kar yağışı beklendiği bildirildi.

Yapılan yazılı açıklamada; "Bölgemiz genelinde (Kayseri, Kırşehir, Yozgat, Nevşehir, Sivas) Salı akşam saatlerinden sonra yağmur şeklinde başlaması beklenen yağışların ilerleyen saatlerde kar yağışına dönüşmesini ve gece saatlerinden itibaren zaman zaman kuvvetli ve yer yer yoğun olarak Perşembe akşam saatlerine kadar süreceği tahmin edilmektedir. Kar yağışından dolayı meydana gelebilecek olumsuzluklara (Ulaşımda aksamalar, Buzlanma ve Don olayı, Tipi, Çığ Riski vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması önem arz etmektedir" denildi.

 

55 İLE SARI KODLU UYARI

Öte yandan Meteoroloji tarafından tehlikeli hava anlamına gelen sarı ve turuncu kodlu uyarı yapılan iller ise şöyle; Adana, Amasya, Antalya, Aydın, Bilecik, Burdur, Çanakkale, Çorum, Edirne, Gümüşhane, Mersin, İzmir, Kayseri, Kırşehir, Konya, Manisa, Muğla, Niğde, Rize, Samsun, Sivas, Tokat, Uşak, Zonguldak, Bayburt, Kırıkkale, Yalova, Düzce, Afyonkarahisar, Ankara, Artvin, Balıkesir, Bolu, Bursa, Çankırı, Denizli, Giresun, Isparta, İstanbul, Kastamonu, Kırklareli, Kocaeli, Kütahya, Kahramanmaraş, Nevşehir, Ordu, Sakarya, Sinop, Tekirdağ, Trabzon, Yozgat, Aksaray, Karaman, Bartın, Karabük.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.