Zafer Partisi Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kılıç'tan Sert Açıklama

SİYASET 20.12.2023 - 22:57, Güncelleme: 20.12.2023 - 22:39
 

Zafer Partisi Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kılıç'tan Sert Açıklama

Zafer Partisi Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kılıç, son dönemde yaşanan gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

İŞTE MUSTAFA KILIÇ'IN O AÇIKLAMASI : Biz, Zafer Partisi olarak Türk milletine, milletvekilliği ve başkanlık seçimleri çok önemli, bakın rejim elden gidiyor, ülke soyuluyor ve satılıyor, Türkiye sığınmacı ve mülteci ülkesi olmaya devam edecek ve Türkiye'nin demografik yapısı değişecek, milletin alım gücü azalacak, liyakatsızlar ve cemaatler ülkeyi yönetecek, adalet ortadan kalkıp dikta hakim kılınacak, Türkiye içeriden ve dışarıdan kuşatılıyor, iç savaş senaryoları uygulamaya konulacak gibi birçok sözü, yazılı ve sözlü dile getirdik. Milletimize gerçekleri söyleyerek birlikte bu kötü gidişata dur diyelim dedik. Bizi, Türkiye'de % 2,5 oranında Atatürk'çü ve Türk Milliyetçisi kesim oy vererek, bu yaşamsal ve varolma mücadelesinde yanımızda durup bize destek oldular. Bize destek vermeyenler peki ne oldu, hangi söylemimiz yalan çıktı. Bütün söylediklerimizin hepsi doğru çıktı. Şimdi daha da kötüye doğru gidiyoruz. Osmanlı'nın son çöküş dönemini yaşıyoruz. 2024 Belediye seçimlerinden sonra daha da kötüye gideceğimiz aşikar. Milletim, dostlarım, arkadaşlarım, soruyorum sizlere, Cumhuriyet bunun için mi kuruldu, dedelerimiz bugünler için mi şehit ve gazi oldular. Savaşmadan ülkemin topraklarını ve kaynaklarını para karşılığı satın ve Filistin'e benzeyin diye mi, dini çıkar ve menfeatleri için kullanan dış güçlerin piyonu; din tüccarlığı yapan cemaatlere teslim edin diye mi şehit ve gazi oldular?!! Bu kadar duyarsız ve umarsız olmak sizi nereye götürecek, ortada, ahlak, namus, inanç, toprak ve vatan kalacak mı!!? Ben vicdanen kendi adıma rahatsızlık duyarak mücadelemi sürdürüyorum, benim gibi 3-5 kişi de mücadeleye devam ediyoruz. Eğer bizler örgütlenip, birlik olup toparlanmazsak yok olacağız. Bizler Türk milletinin fertleri olarak ülkemize ve milletimize sahip çıkacağız. Zafer Zafer'e İnananların Olacaktır.  
Zafer Partisi Kırşehir İl Başkanı Mustafa Kılıç, son dönemde yaşanan gelişmelere ilişkin açıklamalarda bulundu.

İŞTE MUSTAFA KILIÇ'IN O AÇIKLAMASI :


Biz, Zafer Partisi olarak Türk milletine, milletvekilliği ve başkanlık seçimleri çok önemli, bakın rejim elden gidiyor, ülke soyuluyor ve satılıyor, Türkiye sığınmacı ve mülteci ülkesi olmaya devam edecek ve Türkiye'nin demografik yapısı değişecek, milletin alım gücü azalacak, liyakatsızlar ve cemaatler ülkeyi yönetecek, adalet ortadan kalkıp dikta hakim kılınacak, Türkiye içeriden ve dışarıdan kuşatılıyor, iç savaş senaryoları uygulamaya konulacak gibi birçok sözü, yazılı ve sözlü dile getirdik.
Milletimize gerçekleri söyleyerek birlikte bu kötü gidişata dur diyelim dedik.
Bizi, Türkiye'de % 2,5 oranında Atatürk'çü ve Türk Milliyetçisi kesim oy vererek, bu yaşamsal ve varolma mücadelesinde yanımızda durup bize destek oldular.
Bize destek vermeyenler peki ne oldu, hangi söylemimiz yalan çıktı.
Bütün söylediklerimizin hepsi doğru çıktı.
Şimdi daha da kötüye doğru gidiyoruz. Osmanlı'nın son çöküş dönemini yaşıyoruz.
2024 Belediye seçimlerinden sonra daha da kötüye gideceğimiz aşikar.
Milletim, dostlarım, arkadaşlarım, soruyorum sizlere, Cumhuriyet bunun için mi kuruldu, dedelerimiz bugünler için mi şehit ve gazi oldular.
Savaşmadan ülkemin topraklarını ve kaynaklarını para karşılığı satın ve Filistin'e benzeyin diye mi, dini çıkar ve menfeatleri için kullanan dış güçlerin piyonu; din tüccarlığı yapan cemaatlere teslim edin diye mi şehit ve gazi oldular?!!
Bu kadar duyarsız ve umarsız olmak sizi nereye götürecek, ortada, ahlak, namus, inanç, toprak ve vatan kalacak mı!!?
Ben vicdanen kendi adıma rahatsızlık duyarak mücadelemi sürdürüyorum, benim gibi 3-5 kişi de mücadeleye devam ediyoruz.
Eğer bizler örgütlenip, birlik olup toparlanmazsak yok olacağız.
Bizler Türk milletinin fertleri olarak ülkemize ve milletimize sahip çıkacağız.
Zafer Zafer'e İnananların Olacaktır.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Özbağ lı
(21.12.2023 19:17 - #4256)
Özdağ MHP'yi sattınız iyi Parti'yi sattınız CHP'yi sattınız Bu millet size niye güvensin
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.