Interpol ve MİT Peşindeydi: Kırşehir’de Yakalandı
Irak adli makamlarınca “terörizm” suçundan aranan ve Interpol tarafından hakkında kırmızı bülten çıkarılan F.H.A.A., Kırşehir Emniyeti TEM ve İstihbarat ekiplerinin teknik ve fiziki takibi sonucunda saklandığı adreste yakalandı.
Irak adli makamlarınca “terörizm” suçundan aranan ve Interpol tarafından hakkında kırmızı bülten çıkarılan Irak uyruklu F.H.A.A., Kırşehir’de düzenlenen operasyonla yakalandı. Şüpheli, işlemlerinin ardından Irak’a iade sürecinin yürütülmesi amacıyla ilgili birimlere teslim edildi.
Kırşehir’de Olduğu Tespit Edildi
Kırşehir İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekipleri, uluslararası düzeyde aranan kişilerin yakalanmasına yönelik ortak bir çalışma başlattı.
Ekiplerin yürüttüğü teknik ve fiziki takip sonucunda, Irak adli makamlarınca hakkında “terörizm” suçlamasıyla işlem yapılan F.H.A.A.’nın Kırşehir’de bulunduğu belirlendi. Yapılan incelemelerde şüphelinin Interpol tarafından kırmızı bültenle arandığı tespit edildi.

Saklandığı Adrese Operasyon Düzenlendi
Şüphelinin bulunduğu adresi belirleyen ekipler, gerekli hazırlıkların tamamlanmasının ardından operasyon için harekete geçti. F.H.A.A., saklandığı adrese düzenlenen operasyon sonucunda yakalanarak gözaltına alındı.
Operasyonun, Terörle Mücadele ve İstihbarat Şubesi ekiplerinin koordineli çalışmasıyla gerçekleştirildiği bildirildi.
Irak’a İade Süreci Başlatıldı
Emniyete götürülen şüphelinin işlemleri tamamlandı. F.H.A.A., Irak’a iade edilmesine ilişkin sürecin yürütülmesi amacıyla yetkili birimlere teslim edildi.
Kırşehir’de gerçekleştirilen operasyonla, uluslararası seviyede kırmızı bültenle aranan bir şüpheli daha yakalanmış oldu.
Başta sn valimiz olmak üzere tüm emniyet teşkilatını tebrik ediyoruz. ALLAH biz evlerimiz de rahatça uyur iken gece gündüz çalışan polisimizden binlerce kez razı olsun.. iyi ki varsınız.
Allah 'a şükür, güvenlik güclerimize teşekkur ediyorum. Bu teröristlerin ülkeye ensar muhacir diye girmelerine göz yumanları da kınıyorum. Kim bilir bunun gibi kaç terörist daha ülkemize girdi. Allah güvenlik güclerimizin yardimcisi olsun.
Sınır kapılarını kevgir gibi açtılar. Ecdada sahip çıkıyoruz dediler. Ayaklı bombaları ülkeye doldurdular. Çoluğumuzun çocuğumuzun canını tehlikeye attılar. Sonuç ortada. Allah güvenlik güçlerimizden razı olsun.
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Kırşehir’e Vadedildi, Aksaray’da İnşaat Başlıyor




Son Haberler
Yedi Kaymakama Aynı Mucur Dosyası: 37 Sorun İçin Hâlâ Çözüm Bekliyor



