İYİ Parti'nin Gündemi 1. Sıra Adayı Turan Yıldırım

SİYASET 10.04.2023 - 12:56, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

İYİ Parti'nin Gündemi 1. Sıra Adayı Turan Yıldırım

İYİ Parti Kırşehir 1. sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Turan Yıldırım parti teşkilatında sürpriz olarak karşılandı.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek genel seçimlerde İYİ Parti'den 1. sıra adayı olarak Asaf Kayaoğlu'na kesin gözüyle bakılıyordu.Ancak liste açıklandığında Kırşehir'deki İYİ Partililer büyük bir şok yaşadı.   İYİ Parti'nin Kırşehir 1. sıra milletvekili adayı Turan Yıldırım, 2. sıra adayı ise Asaf Kayaoğlu oldu.   1. sıradan aday gösterilen Turan Yıldırım'ın, İYİ Parti sözcüsü Kürşad Zorlu'nun danışmanı olduğu ve Kürşad Zorlu'nun kontenjanından aday gösterildiği belirtildi.   Turan Yıldırım'ın sosyal medya hesabındaki biyografi bölümünde , '' İyi Parti 28. Dönem 1. sıra Milletvekili Adayı KIR-FED Yonetim Kurulu Uyesi-KIRSIAD Genel Sekreteri'' bilgileri yer alıyor.   Yıldırım'ın ayrıca AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kurtuluş Yılmaz'ın da yakın akrabası olduğu bildirildi.   Kimsenin beklemediği ve tanımadığı adayın 1. sıradan gösterildiği  listeye İYİ Parti tabanından tepki yükseldi.   Tepki sonrası İYİ Parti Genel Merkezi'nin söz konusu kararı tekrar gözden geçirdiği bildirildi.Ancak konunun YSK mevzuatına takıldığı öğrenildi.
İYİ Parti Kırşehir 1. sıra milletvekili adayı olarak gösterilen Turan Yıldırım parti teşkilatında sürpriz olarak karşılandı.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek genel seçimlerde İYİ Parti'den 1. sıra adayı olarak Asaf Kayaoğlu'na kesin gözüyle bakılıyordu.Ancak liste açıklandığında Kırşehir'deki İYİ Partililer büyük bir şok yaşadı.

 

İYİ Parti'nin Kırşehir 1. sıra milletvekili adayı Turan Yıldırım, 2. sıra adayı ise Asaf Kayaoğlu oldu.

 

1. sıradan aday gösterilen Turan Yıldırım'ın, İYİ Parti sözcüsü Kürşad Zorlu'nun danışmanı olduğu ve Kürşad Zorlu'nun kontenjanından aday gösterildiği belirtildi.

 

Turan Yıldırım'ın sosyal medya hesabındaki biyografi bölümünde , '' İyi Parti 28. Dönem 1. sıra Milletvekili Adayı KIR-FED Yonetim Kurulu Uyesi-KIRSIAD Genel Sekreteri'' bilgileri yer alıyor.

 

Yıldırım'ın ayrıca AK Parti Milletvekili Aday Adayı Kurtuluş Yılmaz'ın da yakın akrabası olduğu bildirildi.

 

Kimsenin beklemediği ve tanımadığı adayın 1. sıradan gösterildiği  listeye İYİ Parti tabanından tepki yükseldi.

 

Tepki sonrası İYİ Parti Genel Merkezi'nin söz konusu kararı tekrar gözden geçirdiği bildirildi.Ancak konunun YSK mevzuatına takıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.