Kırşehir Belediyesi'nden Deprem Bölgesi'ne Seyyar Lavabo Desteği

GÜNDEM 20.02.2023 - 13:06, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Belediyesi'nden Deprem Bölgesi'ne Seyyar Lavabo Desteği

Deprem Bölgesi ve Kırşehir'deki depremzedelere yardım desteği vermeye devam eden Kırşehir Belediyesi, Hatay'a seyyar lavabo ; Diyarbakır'a ise gıda yardımı gönderdi.

Kahramanmaraş'ta ilki 6 Şubat 2023 Pazartesi günü sabaha karşı 04.17, ikincisi 13.24'te meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem ve takip eden artçı sarsıntılar sonucu tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırşehir’de de Kahramanmaraş ve çevre illerdeki deprem bölgesine yardımlar aralıksız devam ediyor.   Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilen 40 adet portatif lavabo ise Hatay-Antakya’ya gönderilirken Diyarbakır’daki depremzede vatandaşlara ulaştırılmak üzere 1 Kamyon insani yardım malzemesi gönderildi.     Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkım ve can kaybına  neden olan depremin hemen ardından Kırşehir Belediyesi’nin, AFAD ile koordineli bir şekilde deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere başlattığı Yardım Kampanyasına destek veren vatandaşlar, belirtilen ihtiyaç maddelerini 09:00-17:00 saatleri arasında Kayabaşı Mahallesi’ndeki Kırşehir Halk Ekmek fabrikası üstündeki Kırşehir Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi’ne yapabiliyorlar.     AFAD Durum Belgesi olan depremzede vatandaşları Kırşehir Belediyesi Halk Otobüslerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Kırşehir'deki depremzedelere ulaştırılmak üzere odun kömür yardımları ise Eski Karayolları şantiyesinde toplanmaya devam ediyor.
Deprem Bölgesi ve Kırşehir'deki depremzedelere yardım desteği vermeye devam eden Kırşehir Belediyesi, Hatay'a seyyar lavabo ; Diyarbakır'a ise gıda yardımı gönderdi.

Kahramanmaraş'ta ilki 6 Şubat 2023 Pazartesi günü sabaha karşı 04.17, ikincisi 13.24'te meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki deprem ve takip eden artçı sarsıntılar sonucu tüm Türkiye’de olduğu gibi Kırşehir’de de Kahramanmaraş ve çevre illerdeki deprem bölgesine yardımlar aralıksız devam ediyor.

 

Kırşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından yapımı gerçekleştirilen 40 adet portatif lavabo ise Hatay-Antakya’ya gönderilirken Diyarbakır’daki depremzede vatandaşlara ulaştırılmak üzere 1 Kamyon insani yardım malzemesi gönderildi.

 

 

Kahramanmaraş merkezli 11 ilde büyük yıkım ve can kaybına  neden olan depremin hemen ardından Kırşehir Belediyesi’nin, AFAD ile koordineli bir şekilde deprem bölgelerine ulaştırılmak üzere başlattığı Yardım Kampanyasına destek veren vatandaşlar, belirtilen ihtiyaç maddelerini 09:00-17:00 saatleri arasında Kayabaşı Mahallesi’ndeki Kırşehir Halk Ekmek fabrikası üstündeki Kırşehir Belediyesi Sosyal Yardım Merkezi’ne yapabiliyorlar.

 

 

AFAD Durum Belgesi olan depremzede vatandaşları Kırşehir Belediyesi Halk Otobüslerinden de ücretsiz olarak faydalanabiliyor. Kırşehir'deki depremzedelere ulaştırılmak üzere odun kömür yardımları ise Eski Karayolları şantiyesinde toplanmaya devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.