Kırşehirli genç öğretmen evinde ölü olarak bulundu
Şanlıurfa'da sosyal bilgiler öğretmeni olarak görev yapan Tayfun Duran (32), evde asılmış vaziyette ölü olarak bulundu.Talihsiz öğretmenin canına kıydığı şüphesi üzerinde duruluyor.
Alınan bilgiye göre Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçesi'nde görev yapan ve Kırşehir nüfusuna kayıtlı sosyal bilgiler öğretmeni Tayfun Duran, eşi tarafından evinde doğalgaz borusuna asılı vaziyette bulundu.Durumun ihbar edilmesinin ardından olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri 32 yaşındaki öğretmenin hayatını kaybettiğini belirledi.Talihsiz öğretmenin acı haberi Kırşehir'de bulunan yakınlarını, mesai arkadaşlarını ve öğrencilerini yasa boğdu.
Polis ekipleri ve Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemelerinin ardından Tayfun Duran’ın cenazesi otopsi işlemleri için Viranşehir Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Tayfun Duran'ın naaşının yapılan işlemlerin ardından defnedilmek üzere memleketi Kırşehir'e gönderilmesi bekleniyor.

Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Kırşehir ve Nevşehir Arasında Ortak Turizm Hamlesi
Görüntüle →İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Neşet Ertaş Festivali’nin sanatçıları ve etkinlik takvimi belli oldu




Son Haberler
Kırşehirli Fizik Profesörü UNESCO Komitesinde Yerini Aldı



