21 Mayıs 2021 - 20:25 - Güncellenme: 05 Mayıs 2023 - 17:12
G: 05 Mayıs 2023 - 17:12
Memleket Partisi İl Başkanı Gülay Baltalık'tan Milli Eğitim Müdürü Atamasına Tepki
Metin Alpaslan'ın Kırşehir Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanmasına ilişkin ilk tepki Muharrem İnce liderliğinde kurulan Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık'tan geldi.
Kırşehir'imize yakışmayacak bir atama ile karşı karşıya kalmak bizleri derinden üzdü diyerek sözlerine başlayan Memleket Partisi Kırşehir İl Başkanı Gülay Baltalık , '' Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitmenleri, kıymetli, fedakar öğretmenlerimizin tayininin belirleneceği kurum olan İl Milli Eğitim Müdürlüğü atamasındaki faciaya tepkisiz kalamadım.
2013 yılından itibaren İçişleri Bakanlığına bağlı Afet ve Koordinasyon İl Müdürlüğü görevini yürüten, Açıköğretim mezunu Metin Alpaslan’ın, İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atanması, Ak Parti iktidarının tükenmişlik göstergesidir. Memleketimizde liyakati ayaklar altına alan bu zihniyet, devlette devamlılık dahi bırakmamıştır.
Kırşehir halkı adına soruyorum,2013 yılından beri Kırşehir Eğitim camiasından uzak olan sayın Alpaslan'ın özelliğinin sadece kültür bakan yardımcısının akrabası olması ve eski belediye başkanının yakın adamlarından birinin kayınbiraderi olması dışında başka bir özelliği var mıdır? Siz hangi özelliğine istinaden atadınız? Yine tüm Kırşehir kamuoyu adına sormak istiyorum. Bu atama geleceğimizin teminatı olan gençlerimize torpil ve adam kayırmacılığı öğretmekten başka nasıl bir yarar sağlayacak?
Bu görev için İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan, kendi içerisinde yetişmiş, Kırşehir'e hakim bir il müdürü olması gerekmiyor muydu? '' dedi.
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir

Balkonunu Kapatanlar Dikkat: Söküm kararı çıkabilir

Kırşehir'de jeotermal potansiyeli en yüksek bölgeler belli oldu

Kırşehir'de 6 gün içerisinde çok sayıda operasyon ve yakalama

Saadet Partisi’nden Kırşehir’de üç ayrı program

Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti
Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti

Kırşehir’in de yer aldığı operasyonda şirketlere kayyum

Kırşehir'de jeotermal potansiyeli en yüksek bölgeler belli oldu

Kırşehir'de her 100 kişiye 138 sığır düşüyor

Kırşehir’de mandıra ve arsalar üzerinden 100 Milyon TL’lik iddia
Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı

Kırşehir’de Gençler Sınav Stresini Şölenle Attı

Kırşehir’de mandıra ve arsalar üzerinden 100 Milyon TL’lik iddia

Kırşehir'in merkezi noktalarındaki işletmeler ihaleye çıkıyor

Kırşehir Valiliği Uyardı: Bu Hesaptan Yapılan Paylaşımlara Dikkat