G-5YQ86BM24G
Kırşehir Haber Türk
Kırşehir Haber Türk
Kırşehir · 22°C
Bizi Takip Edin
07 Temmuz 2021 - 21:22 - Güncellenme: 05 Mayıs 2023 - 17:12 G: 05 Mayıs 2023 - 17:12

Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay'dan İlginç Uygulama

Özbağ'ın MHP'li Belediye Başkanı Rasim Arazay ilginç bir gelenek başlattı.Arazay evlenecek olan çiftlerin nikahlarını makamında kıyıyor.Özbağlılar ise nikahların tüm aile bireylerinin katılım göstereceği nikah salonu istiyor.

0 Paylaşım
Özbağ Belediye Başkanı Rasim Arazay'dan İlginç Uygulama

Özbağ'ın ilginç paylaşımlarıyla dikkat çeken MHP'li Belediye Başkanı Rasim Arazay yeni bir gelenek başlattı.Arazay , evlenmek için Özbağ Belediyesi'ne başvuran çiftlerin nikahlarını makam odasında kıyıyor.Nikahları Belediye Başkanı makam odasında kıyılsa da bu durum çiftler için bazı sıkıntılar da doğuruyor.Makam odası yeterli sayıda ziyaretçi alabildiği için nikaha diğer aile bireyleri katılamıyor.Aynı zamanda katılımcıların oturarak yapması gereken nikah töreninde gelin ve damat da ayakta bekletiliyor.

NİKAH SALONU İSTİYORLAR

Bu durum Özbağ Halkı'nın da tepkisini çekiyor.Bir kısım vatandaşlar nikahlarının bu şekilde kıyılmasından rahatsız olmadıklarını belirtirken birçok vatandaş ise yakınlarının nikahına katılamamaktan şikayetçi.Özbağ'ın büyük bir belde olduğunu ve sadece Özbağlıların değil dışarıdan da çok sayıda vatandaşın ikamet ettiği Özbağ'da , vatandaşlar nikahların tüm aile bireylerinin katılımıyla kıyılabileceği yeni bir nikah salonu talep ediyorlar.

 

 

 

 

 

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!