Playatif servis hastaları ve çalışanları için konser verdiler
Ahi Evran Musiki Derneği tarafından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi palyatif servisinde yatan hasta ve çalışan personel için konser verildi.
Kırşehir'de faaliyet gösteren Ahi Evran Musiki Derneği ilginç bir etkinliğe imza attı.Dernek üyesi sanatçılardan oluşturulan koro tarafından Kırşehir Eğitim ve Araştırma Hastanesinin palyatif servisinde Türk Sanat Müziği konseri verildi.Palyatif servisinde yatan hastalara moral ve müziğin iyileştirici etkisini sunmak; servis çalışanlarını ise motive etmek adına gerçekleştirilen ve bir saat süren konserde Türk Sanat Müziği'nin en güzel eserleri seslendirildi.

Ahi Evran Musiki Derneği üyesi sanatçı ve sazendeler tarafından gerçekleştirilen etkinlik, palyatif servis hastaları ve sağlık çalışanları için unutulmaaz bir anı oldu.Ahi Evran Musiki Derneği tarafından yapılan açıklamada, '' sanatı insanlarla buluşturmayı ve moral desteği sunmayı her zaman bir görev biliyor, bu tür etkinliklerin devam etmesini temenni ediyoruz'' ifadeleri kullanıldı.
Video
Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Saadet Partisi’nden Kırşehir’de üç ayrı program
Görüntüle →Son Yazıları
- Cesaretin Var mı Sayın Vekil ?
- Başka Çare Kalmadı
- Kulak Vermediğin Kırşehir Kamuoyu Seni Devre Dışı Bırakır
- Çin'in Şeytani Soykırım Planı
- Kırşehir'e Millet Bahçesi Gerekir mi ?
- ''Kırşehir'e Yeni Hastane'' Gerçeği
- Hata Kendilerinde Değil Kırşehirdeymiş !
- Devlet Fabrika Kurar mı ?
- AK Parti Üçlü Ayrımda
- Kırşehir'de AK Parti'nin Kaderini Belirleyecek Seçim
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti




Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı



