Kırşehir Haber Türk
Kırşehir Haber Türk
Kırşehir · 22°C
Bizi Takip Edin
25 Şubat 2020 - 11:46 - Güncellenme: 05 Mayıs 2023 - 17:12 G: 05 Mayıs 2023 - 17:12

SGK'dan Kesinti Açıklaması

0 Okunma 0 Paylaşım
SGK'dan Kesinti Açıklaması

Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan "Emekli maaşlarından kesinti yapılacak, bayram ikramiyeleri kaldırılacak" iddialarına yalanlama geldi.

GK'dan emeklilerin maaşlarından kesinti yapılacağı iddiaları ile ilgili açıklama yapıldı. Açıklamada, söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

SGK'dan yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Bazı basın-yayın organlarında 'SGK'da çok konuşulacak çalışma' şeklinde yer alan haberlere ilişkin aşağıdaki açıklamanın yapılması gereği görülmüştür. Söz konusu haberlerde dile getirilen hususlarla ilgili Sosyal Güvenlik Kurumu'ndan herhangi bir çalışma istenmediği gibi Sosyal Güvenlik Kurumu'nun böyle bir çalışması da bulunmamaktadır.

"VATANDAŞLARIMIZI YANILTMA HEDEFİ TAŞIMAKTADIR"

Sıklıkla yapılan bu tarz maksatlı haberler, kurumumuzu yıpratma ve vatandaşlarımızı yanıltma hedefi taşımaktadır. Bu maksatlı haberlere karşı her türlü hukuki hakkımızı kullanacağımızı da ayrıca belirtir, doğru bilginin peşindeki siz değerli basın mensuplarımızın dikkatine ve kamuoyunun bilgisine saygıyla sunarız."

NE OLMUŞTU?

FOX TV haberine göre, %5 Sağlık kesintisi, Bayram ikramiyesi iptali, kız çocuklarına babadan maaş ve maaşlardan hazineye katkı ödemeleri gelecek. Gün içerisin gelen bir çok Bayram ikramiyesi de böylelikle başlamadan bitmiş oldu. 

Yorumlar

+ Yorum Yap

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!