27 Ekim 2016 - 11:10 - Güncellenme: 05 Mayıs 2023 - 17:12
G: 05 Mayıs 2023 - 17:12
Sinop Emniyet Müdürlüğü'ne Kırşehirli Şair Müdür
Sinop'a şiir kitabı bulunan 47 yaşındaki Kırşehirli ''şair'' Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren atandı.
Görev yaptığı illerde başarılı çalışmaları ile tanınan Ercan Dağdeviren aynı zamanda yazdığı "Düşünce" isimli şiir kitabı nedeniyle “şair müdür” olarak da biliniyor. Ercan Dağdeviren’in önümüzdeki günlerde göreve başlaması bekleniyor.
Sinop İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, 1969 yılında Kırşehir'in Kaman ilçesi Benzer köyünde doğdu. İlk ve ortaokulu memleketinde bitirdikten sonra 1983 yılında Polis Kolejine girdi. 1987’de Polis Kolejinden, 1991 yılında Polis Akademisinden mezun olduktan sonra Elazığ Fırat Üniversitesinde yüksek lisansını yaptı. Sırasıyla Ankara, Elazığ, Antalya ve Zonguldak illerinde görev yaptı. 1998-2001 yılları arasında Paris, UNESCO’da bulunan Türk temsilciliğine güvenlik ataşesi olarak görev yaptı. Dağdeviren evli ve 3 çocuk babası.
FETÖ'cü POLİSLERE TESLİM OLUN ÇAĞRISI YAPMIŞTI
Ercan Dağdeviren Balıkesir Emniyet Müdürü iken, telsizden yaptığı anonsla Fethullahçı terör örgütü içerisinde yer alan polislere seslenip teslim olmalarını istemişti. Dağdeviren, "Tasması başkasının elinde bulunan meslektaşlarıma sesleniyorum. Belki bugün bu son şansınız olabilir. Sizleri halkın oylarıyla, milli iradeyle göreve gelmiş hükümetimize ve devletimize biat etmeye davet ediyorum. Öz devletinizin kucağına özür dileyerek gelmenizi diliyorum" sözleriyle gündem olmuştu.
"ADANA İSTEYENE ADANA, HAVYAR İSTEYEN HAVYAR"
İkinci anonsunda ise Haber Merkezi'ne seslenerek kontrol ve kapama bölgeleri başta olmak üzere kent merkezinde görev yapan tüm personelin istek ve ihtiyaçlarının Polis Evi Müdürlüğü tarafından karşılanması talimatını veren Dağdeviren, "Hain FETÖ terör örgütüne karşı gece gündüz demeden özveriyle görev yapan personelimiz, her isteğiyle ilgili varsa şimdi çekinmeden mandala basarak söyleyebilirler" dedi. Dağdeviren hemen ardından yaptığı anonsta ise "Polis Evi Müdürümüzü konuyla ilgili bilgilendirin. Polis Evi Müdürümüz kentin değişik noktalarında görev yapan tüm personelimize ulaşarak ne istediklerini teker teker sorsun. Adana isteyene Adana, kola isteyene kola, havyar isteyene havyar tedarik edilip görev noktalarına götürülsün" emrini vermişti.
Yorumlar
+ Yorum Yap
Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş ve tüm sorumluluğu üstlenmiş olursunuz.
Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
İlginizi Çekebilir

Kırşehir'de 6 gün içerisinde çok sayıda operasyon ve yakalama

Avgun Deresi'nde çevre rahatsızlığına karşı çalışmalar başladı

Kırşehir'de altyapıdan üstyapıya planlı dönüşüm

Yüzlerce aile Kırköy’e akın etti: Gökyüzü uçurtmalarla doldu

Balkonunu Kapatanlar Dikkat: Söküm kararı çıkabilir
Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti

Kırşehir’in de yer aldığı operasyonda şirketlere kayyum

Kırşehir'de jeotermal potansiyeli en yüksek bölgeler belli oldu

Kırşehir'de her 100 kişiye 138 sığır düşüyor

Kırşehir’de mandıra ve arsalar üzerinden 100 Milyon TL’lik iddia
Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı

Kırşehir’de Gençler Sınav Stresini Şölenle Attı

Kırşehir’de mandıra ve arsalar üzerinden 100 Milyon TL’lik iddia

Kırşehir'in merkezi noktalarındaki işletmeler ihaleye çıkıyor

Kırşehir Valiliği Uyardı: Bu Hesaptan Yapılan Paylaşımlara Dikkat