Vali Demiryürek'ten duygusal mesaj: Bir sızı olarak kalacak
Vali Demiryürek, 6 Şubat depremini anarken kaybettiklerini rahmetle andı, geride kalanlara sabır diledi; paylaşımında o gün sahada yaşadıklarını aktardı.
Kırşehir Valisi Murat Sefa Demiryürek, 6 Şubat depreminin yıl dönümünde yaptığı paylaşımda, görev yaptığı döneme ve yaşanan büyük acıya ilişkin duygularını kamuoyu ile paylaştı. Deprem tarihinde İskenderun Kaymakamı olarak sahada görev yapan Demiryürek, yayımladığı fotoğraflar eşliğinde, hem bir mülki idare amiri hem de bir insan olarak yaşadıklarının izini ömür boyu taşıyacağını ifade etti.
Vali Demiryürek, paylaşımına düştüğü notta şu ifadelere yer verdi:
“Oradaydım… İnsan, aile babası, mülki idare amiri olarak oradaydım. Elimden gelen oldu, gelmeyen oldu. Gücümün yettiği oldu, yetmediği oldu. Fakat yüreğimle, vicdanımla, inancımla oradaydım. Bir tanesinin bile adını saymayı unutursam haksızlık ederim korkusuyla adlarını sayamayacağım hepsi birbirinden kıymetli çalışma arkadaşlarımla oradaydık. Kaybettiklerimizin acısı ömrümün sonuna kadar yüreğimde bir sızı olarak kalacak. Her daim olduğu gibi bugün de onlara Yüce Allah’tan sonsuz rahmet, geride kalan acılı yakınlarına sabır diliyorum. Rabbim unutturacak acılar vermesin.”
Paylaşım, depremde hayatını kaybeden vatandaşlara rahmet dilekleri ve geride kalanlara sabır temennileriyle dikkat çekerken, kamuoyunda da duygusal bir karşılık buldu. Vali Demiryürek’in mesajı, 6 Şubat depreminin bıraktığı derin izlerin, üzerinden yıllar geçse de toplumsal hafızada tazeliğini koruduğunu bir kez daha ortaya koydu.



Yorumlar
+ Yorum YapHenüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın!
Gözden Kaçmasın
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti
Görüntüle →Son Yazıları
- Cesaretin Var mı Sayın Vekil ?
- Başka Çare Kalmadı
- Kulak Vermediğin Kırşehir Kamuoyu Seni Devre Dışı Bırakır
- Çin'in Şeytani Soykırım Planı
- Kırşehir'e Millet Bahçesi Gerekir mi ?
- ''Kırşehir'e Yeni Hastane'' Gerçeği
- Hata Kendilerinde Değil Kırşehirdeymiş !
- Devlet Fabrika Kurar mı ?
- AK Parti Üçlü Ayrımda
- Kırşehir'de AK Parti'nin Kaderini Belirleyecek Seçim
İlginizi Çekebilir





Trend Haberler
Mucur'da kayıp alarmı mutlu sonla bitti




Son Haberler
Kırköy Kervansaray Engelsiz Yaşam Merkezi’nde Karne Heyecanı



