67 Yaşındaki Adam Evinde Vurulmuş Halde Bulundu

ASAYİŞ 10.11.2022 - 10:24, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

67 Yaşındaki Adam Evinde Vurulmuş Halde Bulundu

Kırşehir'de toprak mahsülleri ofisinden emekli 67 yaşındaki Nevzat Seyfi, evinde vurulmuş halde bulundu.

Olay Kaman'a bağlı Hamit Köyü'nde meydana geldi.Alınan bilgiye göre bir süre önce toprak mahsülleri ofisinden emekli olan Nevzat Seyfi, eşini Ankara'ya gönderdikten sonra kendisi de gitmek için hazırlık yapıyordu. Kayınbiraderi ile birlikte yola çıkacak olan Nevzat Seyfi'den bir süre haber alınamadı.Kayın biraderi Murat Aydındurmuş, haber alamadığı eniştesinin evine girdiğinde korkunç manzara ile karşılaştı. Sırt üstü yerde yatan talihsiz adamın yanında pompalı tüfek bulunuyordu.Herhangi bir maddi problemi ve psikolojik rahatsızlığı olmadığı öğrenilen Nevzat Seyfi'nin kaza sonucu kendisini vurduğu düşünülüyor. Nevzat Seyfi'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırılırken savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.
Kırşehir'de toprak mahsülleri ofisinden emekli 67 yaşındaki Nevzat Seyfi, evinde vurulmuş halde bulundu.

Olay Kaman'a bağlı Hamit Köyü'nde meydana geldi.Alınan bilgiye göre bir süre önce toprak mahsülleri ofisinden emekli olan Nevzat Seyfi, eşini Ankara'ya gönderdikten sonra kendisi de gitmek için hazırlık yapıyordu.

Kayınbiraderi ile birlikte yola çıkacak olan Nevzat Seyfi'den bir süre haber alınamadı.Kayın biraderi Murat Aydındurmuş, haber alamadığı eniştesinin evine girdiğinde korkunç manzara ile karşılaştı.

Sırt üstü yerde yatan talihsiz adamın yanında pompalı tüfek bulunuyordu.Herhangi bir maddi problemi ve psikolojik rahatsızlığı olmadığı öğrenilen Nevzat Seyfi'nin kaza sonucu kendisini vurduğu düşünülüyor.

Nevzat Seyfi'nin cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp morguna kaldırılırken savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.