Adını Kaman Koydu , 51 Ülkeye İhraç Ediyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 24.04.2018 - 16:41, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Adını Kaman Koydu , 51 Ülkeye İhraç Ediyor

Kamanlı İş Adamı Mustafa Düger adına Kaman adını verdiği hidrolik karbon ayağı 51 ülkeye ihraç ediyor. Asıl mesleği fizyoterapist olan ve Ankara'da ikamet eden Ortotek firmasının sahibi Mustafa Düger , Kaman adını verdiği ve engelli insanlar için ürettiği aktif vakum sistemli hidrolik ayak bileği eklemli karbon ayağını hem yurt içi pazarına hem de Avrupa ülkeleri, Balkan Ülkeleri, Baltık Cumhuriyetleri, Afrika, Ortadoğu, Türk Cumhuriyetleri ve Uzak Doğu'da 51 ülkeye ihraç ediyor. Ortotek firmasının sahibi Kamanlı Mustafa Düger ürün ile ilgili '' Kaman isimli  hidrolik ayak bileği eklemli karbon ayak ürünümüz, alt ekstremite protez kullanıcılarına, aktif vakum, hidrolik bilek ve karbon ayak teknolojilerinin üçünü bir arada sunmaktadır. 15 derece plantar fleksiyon, 10 derece dorsi fleksiyon harektine izin vererek toplam 25 derecelik bir bilek hareketi sağlar. Plantar fleksiyon ve dorsi fleksiyon hidrolik dirençleri hastanın kilosuna ve aktivite düzeyine göre kişiye özel olarak ayarlanabilmektedir. Maksimum vakum seviyesine sadece 3 adımda çıkarak, etkili bir total temas sağlar ve soket içerisinde ki piston hareketini engeller.'' açıklamasında bulundu. Ampute futbol süper liginde bir kulübünün başkanı olan ve 2000yılından beri bir çok engellinin günlük yaşantısını kolaylaştıran,spor yapmalarını sağlayan ve onların hayata entegresini kolaylaştıracak faaliyetlerde bulunan Düger; çalışmalarına artan ivmeyle devam edeceğini ve yaptığı çalışmalarla daha fazla ülkeye ihracat yaparak milli ekonomiye daha fazla katkıda bulunmak istediğini söyledi.  
Kamanlı İş Adamı Mustafa Düger adına Kaman adını verdiği hidrolik karbon ayağı 51 ülkeye ihraç ediyor.

Asıl mesleği fizyoterapist olan ve Ankara'da ikamet eden Ortotek firmasının sahibi Mustafa Düger , Kaman adını verdiği ve engelli insanlar için ürettiği aktif vakum sistemli hidrolik ayak bileği eklemli karbon ayağını hem yurt içi pazarına hem de Avrupa ülkeleri, Balkan Ülkeleri, Baltık Cumhuriyetleri, Afrika, Ortadoğu, Türk Cumhuriyetleri ve Uzak Doğu'da 51 ülkeye ihraç ediyor.

Ortotek firmasının sahibi Kamanlı Mustafa Düger ürün ile ilgili '' Kaman isimli  hidrolik ayak bileği eklemli karbon ayak ürünümüz, alt ekstremite protez kullanıcılarına, aktif vakum, hidrolik bilek ve karbon ayak teknolojilerinin üçünü bir arada sunmaktadır. 15 derece plantar fleksiyon, 10 derece dorsi fleksiyon harektine izin vererek toplam 25 derecelik bir bilek hareketi sağlar. Plantar fleksiyon ve dorsi fleksiyon hidrolik dirençleri hastanın kilosuna ve aktivite düzeyine göre kişiye özel olarak ayarlanabilmektedir. Maksimum vakum seviyesine sadece 3 adımda çıkarak, etkili bir total temas sağlar ve soket içerisinde ki piston hareketini engeller.'' açıklamasında bulundu.

Ampute futbol süper liginde bir kulübünün başkanı olan ve 2000yılından beri bir çok engellinin günlük yaşantısını kolaylaştıran,spor yapmalarını sağlayan ve onların hayata entegresini kolaylaştıracak faaliyetlerde bulunan Düger; çalışmalarına artan ivmeyle devam edeceğini ve yaptığı çalışmalarla daha fazla ülkeye ihracat yaparak milli ekonomiye daha fazla katkıda bulunmak istediğini söyledi.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.