Bir Türlü Bitmeyen Yol , ''Bu Yol Efsunlu mu ?'' Dedirtti

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.09.2017 - 18:08, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Bir Türlü Bitmeyen Yol , ''Bu Yol Efsunlu mu ?'' Dedirtti

Kırşehir-Mucur arasında devam eden ve bir türlü bitmeyen yol çalışması ''bu yol efsunlu mu ? '' dedirtti. Vatandaşlarımızdan gelen ve ısrarla üzerinde durulan önemli konulardan birisi de Kırşehir ve Mucur'u birbirine bağlayan kara yolu üzerinde devam eden yol çalışması.Karayolları Müdürlüğü sorumluluğunda ki yolun yüklenici firması ise Aydın İnşaat... Yol çalışması yıllardır devam ediyor.Gündüz 15:30 sıralarında yanından geçtiğimiz yol çalışmasına ait iş makinaları ise ''yatıyor'' vaziyette...Yaklaşık 5 km boyunca tek şerit halinde devam eden trafik işleyişi ise bu günlerde adeta kazalara davetiye çıkarıyor.Nedeni ise, ağır iş makinaları , biçer döver gibi araçları beklemek istemeyen sürücülerin şerit ihlali yaparak karşıdan gelen araçlarla neredeyse kafa kafaya gelmesi. Konuyla ilgili vatandaşlar ise Kırşehir ve Mucur arasında ki yolun yıllardır devam ettiğini ve neden hala bitmediğini anlayamadıklarını belirttiler.Yol yapım çalışması için doğal bir engelin olmadığını belirten vatandaşlar yolun efsunlu olup olmadığını sorgulamaya başladıklarını belirtirken 3. hava limanının bile neredeyse bittiği bu yolun ise hala bitmediğini merak ediyor. Söz konusu yol çalışması Ankara-Kayseri kara yolu üzerinde hala devam eden tek yol çalışması olarak biliniyor.
Kırşehir-Mucur arasında devam eden ve bir türlü bitmeyen yol çalışması ''bu yol efsunlu mu ? '' dedirtti.

Vatandaşlarımızdan gelen ve ısrarla üzerinde durulan önemli konulardan birisi de Kırşehir ve Mucur'u birbirine bağlayan kara yolu üzerinde devam eden yol çalışması.Karayolları Müdürlüğü sorumluluğunda ki yolun yüklenici firması ise Aydın İnşaat... Yol çalışması yıllardır devam ediyor.Gündüz 15:30 sıralarında yanından geçtiğimiz yol çalışmasına ait iş makinaları ise ''yatıyor'' vaziyette...Yaklaşık 5 km boyunca tek şerit halinde devam eden trafik işleyişi ise bu günlerde adeta kazalara davetiye çıkarıyor.Nedeni ise, ağır iş makinaları , biçer döver gibi araçları beklemek istemeyen sürücülerin şerit ihlali yaparak karşıdan gelen araçlarla neredeyse kafa kafaya gelmesi.

Konuyla ilgili vatandaşlar ise Kırşehir ve Mucur arasında ki yolun yıllardır devam ettiğini ve neden hala bitmediğini anlayamadıklarını belirttiler.Yol yapım çalışması için doğal bir engelin olmadığını belirten vatandaşlar yolun efsunlu olup olmadığını sorgulamaya başladıklarını belirtirken 3. hava limanının bile neredeyse bittiği bu yolun ise hala bitmediğini merak ediyor. Söz konusu yol çalışması Ankara-Kayseri kara yolu üzerinde hala devam eden tek yol çalışması olarak biliniyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.