Kırşehir'de Art Arda Trafik Kazaları

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.07.2018 - 18:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir'de Art Arda Trafik Kazaları

Kırşehir'de Pazar günü art arda yaşanan kazalarda 1'i ağır 3 kişi yaralandı. BELEDİYEYE AİT KAMYONET TIRLA ÇARPIŞTI Ankara istikametinden Kayseri istikametine gitmekte olan 37 SA 270 plakalı tır, Kırşehir şehir merkezinde Türbe Kavşağı istikametine çıkmakta olan Kırşehir Belediyesi Su Arıza Birimi'ne ait Murat Karabulut yönetimindeki 40 AR 304 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle tır yan yattı. Kaza nedeniyle Ankara-Kayseri karayolu uzun süre trafiğe kapanırken, yaralanan 2 kişi olay yerine gelen AFAD ve 112 ekipleri tarafından araçlardan çıkartılarak Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. IŞIKTA DURMAYINCA Yine Kayseri Karayolu Turan Petrol karşısında bulunan kavşakta yanan kırmızı ışıktan son anda geçmeye çalışan araç ile yeşil yanan araç çarpıştı. Kazada 1 kişi hafif yaralanırken her iki araçta da ağır maddi hasar meydana geldi. KAZALAR ARTTI Özellikle yaz mevsiminin de gelmesiyle , Gurbetçilerle birlikte tatil sezonun da gelmesiyle birlikte yollarda yoğunluk yaşanıyor.Sıcak ve bunaltıcı havanın da etkisiyle kazalar kaçınılmaz oluyor.Dün de Karahıdır kavşağında meydana gelen kazada 3 kişi yaralanmıştı. Herhangi bir can kaybının yaşanmaması için trafiğe çıkan vatandaşların daha dikkati olmaları gerekiyor.
Kırşehir'de Pazar günü art arda yaşanan kazalarda 1'i ağır 3 kişi yaralandı.

BELEDİYEYE AİT KAMYONET TIRLA ÇARPIŞTI Ankara istikametinden Kayseri istikametine gitmekte olan 37 SA 270 plakalı tır, Kırşehir şehir merkezinde Türbe Kavşağı istikametine çıkmakta olan Kırşehir Belediyesi Su Arıza Birimi'ne ait Murat Karabulut yönetimindeki 40 AR 304 plakalı araçla çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle tır yan yattı. Kaza nedeniyle Ankara-Kayseri karayolu uzun süre trafiğe kapanırken, yaralanan 2 kişi olay yerine gelen AFAD ve 112 ekipleri tarafından araçlardan çıkartılarak Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. IŞIKTA DURMAYINCA Yine Kayseri Karayolu Turan Petrol karşısında bulunan kavşakta yanan kırmızı ışıktan son anda geçmeye çalışan araç ile yeşil yanan araç çarpıştı.

Kazada 1 kişi hafif yaralanırken her iki araçta da ağır maddi hasar meydana geldi. KAZALAR ARTTI Özellikle yaz mevsiminin de gelmesiyle , Gurbetçilerle birlikte tatil sezonun da gelmesiyle birlikte yollarda yoğunluk yaşanıyor.Sıcak ve bunaltıcı havanın da etkisiyle kazalar kaçınılmaz oluyor.Dün de Karahıdır kavşağında meydana gelen kazada 3 kişi yaralanmıştı.

Herhangi bir can kaybının yaşanmaması için trafiğe çıkan vatandaşların daha dikkati olmaları gerekiyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.