Ortaköy'de Borç Kavgası

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.05.2019 - 10:53, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Ortaköy'de Borç Kavgası

Ortaköy'ün yeni seçilen AK Parti'li Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, MHP'den devraldığı belediyenin binasına önceki dönemin borç listesini astı. MHP ise belediyenin borcu olmadığını, listenin yalan olduğunu ileri sürdü. Aksaray'a bağlı Ortaköy İlçesinde AKP’li yeni belediye başkanı Ali Rıza Özdemir, MHP'den devraldığı belediyenin mali durumunu pankart yapıp belediye binasına astırdı ve kurumun mevcut borcunu 12 milyon 583 bin 157 lira olarak açıkladı. MHP'li eski başkan Mahmut Ütük ise belediyenin borcunun olmadığını savunarak AKP'li başkanın yalan söylediğini iddia etti. İki başkan arasında yaşanan borç tartışmasına MHP Aksaray İl Sekreteri Musa Gül de katıldı. Gül, Aksaray AKP İl Başkanı'na "Bu zat-ı muhteremi uyar. Bizler MHP olarak Cumhur İttifakına zarar verecek en ufak bir oluşumun içinde asla olamayız" diye seslendi. İŞTE MAHMUT ÜTÜK'ÜN SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMA

Ortaköy'ün yeni seçilen AK Parti'li Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, MHP'den devraldığı belediyenin binasına önceki dönemin borç listesini astı. MHP ise belediyenin borcu olmadığını, listenin yalan olduğunu ileri sürdü.

Aksaray'a bağlı Ortaköy İlçesinde AKP’li yeni belediye başkanı Ali Rıza Özdemir, MHP'den devraldığı belediyenin mali durumunu pankart yapıp belediye binasına astırdı ve kurumun mevcut borcunu 12 milyon 583 bin 157 lira olarak açıkladı.

MHP'li eski başkan Mahmut Ütük ise belediyenin borcunun olmadığını savunarak AKP'li başkanın yalan söylediğini iddia etti.

İki başkan arasında yaşanan borç tartışmasına MHP Aksaray İl Sekreteri Musa Gül de katıldı. Gül, Aksaray AKP İl Başkanı'na "Bu zat-ı muhteremi uyar. Bizler MHP olarak Cumhur İttifakına zarar verecek en ufak bir oluşumun içinde asla olamayız" diye seslendi.

İŞTE MAHMUT ÜTÜK'ÜN SOSYAL MEDYA HESABINDAN YAPTIĞI AÇIKLAMA

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.