Vatandaş Ucuza Yemesin Diye Domatesleri Çöpe Döktüler

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.08.2019 - 14:45, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Vatandaş Ucuza Yemesin Diye Domatesleri Çöpe Döktüler

İstanbul'da bir hal pazarında çekilen görüntülerde tarladan toplanmış nakliyesi ödenmiş ama istenen fiyatı alamadılar diye tonlarca domates çöpe atılıyor. VATANDAŞ UCUZA ALMASIN DİYE ÇÖPE ATILIYOR Halciler halka ucuz domates satmamak ve düzenlerini bozmamak için domatesleri çöpe dökmeyi tercih ediyor.Bu durum karşısında zarar eden üretici de çaresiz şekilde emeklerinin çöpe gitmesinden üzüntü duyuyor. Türkiye'de üretilen 50 milyon ton meyve ve sebzenin yüzde 25-40’ı üretim, dağıtım ve tüketim zincirinde kaybediliyor.

İstanbul'da bir hal pazarında çekilen görüntülerde tarladan toplanmış nakliyesi ödenmiş ama istenen fiyatı alamadılar diye tonlarca domates çöpe atılıyor.

VATANDAŞ UCUZA ALMASIN DİYE ÇÖPE ATILIYOR

Halciler halka ucuz domates satmamak ve düzenlerini bozmamak için domatesleri çöpe dökmeyi tercih ediyor.Bu durum karşısında zarar eden üretici de çaresiz şekilde emeklerinin çöpe gitmesinden üzüntü duyuyor.

Türkiye'de üretilen 50 milyon ton meyve ve sebzenin yüzde 25-40’ı üretim, dağıtım ve tüketim zincirinde kaybediliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.