Yeni Başhekimi Zorlu Bir Süreç Bekliyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.02.2019 - 10:30, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Yeni Başhekimi Zorlu Bir Süreç Bekliyor

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Prof. Dr. Figen Tuncay'ın istifa etmesinin ardından yeni başhekim Acil Tıp Uzmanı Yahya Şahin oldu. Hastanede yaşanan olumsuz sürecin ardından Prof. Dr. Figen Tuncay geçtiğimiz günlerde istifasını sunmuştu.Hastanede görevli hekimler üzerinde değerlendirmede bulunan Sağlık Bakanlığı Acil Tıp Uzmanı Yahya Şahin üzerinde karar kıldı.Bakanlık ile gerekli sözleşmeleri imzaladığı bilgisine ulaşılan Yahya Şahin'in açıklanması bekleniyor. ŞAHİN'İ ZOR BİR SÜREÇ BEKLİYOR Yeni Başhekim Yahya Şahin'in önünde çözülmesi gereken çok sayıda problem var.Öncelikli çözülmesi gereken çok önemli iki konu var ; MR için kullanılan 1,5 tonluk helyum gazı temin edilemediği için MR çekimi noktasında sıkıntı yaşanıyor. Ameliyatlarda sterilizasyon için gerekli cihazlar bozulduğu için acil ameliyatlar dışında ameliyat yapılamıyor.Sterilizasyon için Aşıkpaşa Hastanesinden destek alınıyor.

Ahi Evran Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Prof. Dr. Figen Tuncay'ın istifa etmesinin ardından yeni başhekim Acil Tıp Uzmanı Yahya Şahin oldu.

Hastanede yaşanan olumsuz sürecin ardından Prof. Dr. Figen Tuncay geçtiğimiz günlerde istifasını sunmuştu.Hastanede görevli hekimler üzerinde değerlendirmede bulunan Sağlık Bakanlığı Acil Tıp Uzmanı Yahya Şahin üzerinde karar kıldı.Bakanlık ile gerekli sözleşmeleri imzaladığı bilgisine ulaşılan Yahya Şahin'in açıklanması bekleniyor.

ŞAHİN'İ ZOR BİR SÜREÇ BEKLİYOR

Yeni Başhekim Yahya Şahin'in önünde çözülmesi gereken çok sayıda problem var.Öncelikli çözülmesi gereken çok önemli iki konu var ;

MR için kullanılan 1,5 tonluk helyum gazı temin edilemediği için MR çekimi noktasında sıkıntı yaşanıyor. Ameliyatlarda sterilizasyon için gerekli cihazlar bozulduğu için acil ameliyatlar dışında ameliyat yapılamıyor.Sterilizasyon için Aşıkpaşa Hastanesinden destek alınıyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.