Aramızda Hain de İstemiyoruz, Çürükte !

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.07.2016 - 18:04, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Aramızda Hain de İstemiyoruz, Çürükte !

Evet Hanımlar Beyler ... Ocaklar bir bir sönüyor farkında mısınız ? Bu millet çok şehit verdi çok bedel ödedi bu topraklarda doğrudur. Ancak kahpeliğin bu kadarını görmedi. Ama önemli değil, biz uyumaya devam edelim. *** Olacak tabi diyorlar, şehitte olacak... Tabi ki olacak şehidimiz.Gözümüzü hiç kırpmadık can verirken... Bu vatanın evlatları olarak her daim can vermeye hazırız. AMA !!! Önce arkamda sağlam duracaksın. Askerimin, polisimin fedakarlığını masa başında heba etmeyeceksin. Binlerce yıllık Türk Devleti'ni iki üç çapulcuya alet ettirmeyeceksin. Benim dedelerim bu ülke için can verdiyse, bu ülkede el üstünde tutulması gereken de benim milletimse, onun bunun yamyamını benim üstümde görmeyeceksin. Var mı acaba, kendi ülkesinde ikinci sınıf muamele gören başka bir millet ? Biz bu vatanın gerçek sahibi olan Türkleriz ! Terketmedik, bırakıp gitmedik.Aksine daha çok sahiplendik düşman görünce... Hata istemiyoruz, çürük istemiyoruz aramızda, haine tahammülümüz yok. Kuyruğunu arkasına takıp, vatanını satıp kaçanlara hiç yok... ÖMER DURAN  
Evet Hanımlar Beyler ... Ocaklar bir bir sönüyor farkında mısınız ? Bu millet çok şehit verdi çok bedel ödedi bu topraklarda doğrudur. Ancak kahpeliğin bu kadarını görmedi. Ama önemli değil, biz uyumaya devam edelim.

***

Olacak tabi diyorlar, şehitte olacak... Tabi ki olacak şehidimiz.Gözümüzü hiç kırpmadık can verirken... Bu vatanın evlatları olarak her daim can vermeye hazırız. AMA !!! Önce arkamda sağlam duracaksın. Askerimin, polisimin fedakarlığını masa başında heba etmeyeceksin. Binlerce yıllık Türk Devleti'ni iki üç çapulcuya alet ettirmeyeceksin. Benim dedelerim bu ülke için can verdiyse, bu ülkede el üstünde tutulması gereken de benim milletimse, onun bunun yamyamını benim üstümde görmeyeceksin. Var mı acaba, kendi ülkesinde ikinci sınıf muamele gören başka bir millet ? Biz bu vatanın gerçek sahibi olan Türkleriz ! Terketmedik, bırakıp gitmedik.Aksine daha çok sahiplendik düşman görünce... Hata istemiyoruz, çürük istemiyoruz aramızda, haine tahammülümüz yok. Kuyruğunu arkasına takıp, vatanını satıp kaçanlara hiç yok...

ÖMER DURAN

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.