Son Dakika ... Fahrettin Koca Son Verileri Açıkladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 05.04.2020 - 20:09, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Son Dakika ... Fahrettin Koca Son Verileri Açıkladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki güncel corona virüsü vaka sayılarını açıkladı. Koca, virüs nedeniyle bugün Türkiye'de 73 kişinin daha hayatını kaybettiğini duyurdu. Böylece Türkiye'deki toplam vefat sayısı 574'e, toplam vaka sayısı da 27 bin 69'a yükseldi. “EVDE KALALIM” Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Koca, şu ifadeleri kullandı; *Test sayısında 20.000'i aştık. İyileşen toplam hasta sayımız 1.000'i geçti. Virüs, gücünü temas ortamından alıyor. *Virüse bu fırsatı tanımayalım. Evde kalalım. Yeni uygulamada davranışlarıyla herkese örnek olan gençlere teşekkür ediyorum.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki güncel corona virüsü vaka sayılarını açıkladı.

Koca, virüs nedeniyle bugün Türkiye'de 73 kişinin daha hayatını kaybettiğini duyurdu. Böylece Türkiye'deki toplam vefat sayısı 574'e, toplam vaka sayısı da 27 bin 69'a yükseldi.

“EVDE KALALIM”

Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Koca, şu ifadeleri kullandı;

*Test sayısında 20.000'i aştık. İyileşen toplam hasta sayımız 1.000'i geçti. Virüs, gücünü temas ortamından alıyor.

*Virüse bu fırsatı tanımayalım. Evde kalalım. Yeni uygulamada davranışlarıyla herkese örnek olan gençlere teşekkür ediyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.