Başkan Ekicioğlu Emekçileri Unutmadı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.02.2020 - 16:11, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Başkan Ekicioğlu Emekçileri Unutmadı

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Kırşehir'de , karla mücadele ve temizlik çalışmalarını yürüten personele Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Çorba ve çay ikram etti. Cacabey Meydanında gerçekleşen ikramın ardından Emekçilerle birlikte çorba ve çay içen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Kırşehir'de karla mücadelede etkin rol üstlenen personellerle sohbet etti.Çalışanların durumu ve şehrin temizliği konusunda Belediye Başkan Yarıdımcısı Asaf Kayaoğlu ve Temizilik İşleri sorumlusu Zafer Satılmış'tan bilgi alan Ekicioğlu daha sonra vatandaşların aileleri ve yurt dışında yaşayan gurbetçilerle görüntülü konuşma yaparak onları yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Başkan Ekicioğlu konu ile ilgili , ''Kırşehir'de yoğun kar yağışı sonrasında görevlilerimiz ve emekçilerimiz gerekli çalışmaları yerine getirerek özverili şekilde görevlerini yerine getirdiler.Gece gündüz dışarıda bu soğuk havada çalışan emekçilerimize aile sıcaklığını hissettirmek adına çorba ve çay ikramında bulunduk.Bunun aracılığı ile de onların sorunlarını ve taleplerini dinleme imkanına da sahip olduk.'' açıklamasında bulundu.

Yoğun kar yağışının etkili olduğu Kırşehir'de , karla mücadele ve temizlik çalışmalarını yürüten personele Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Çorba ve çay ikram etti.

Cacabey Meydanında gerçekleşen ikramın ardından Emekçilerle birlikte çorba ve çay içen Kırşehir Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu Kırşehir'de karla mücadelede etkin rol üstlenen personellerle sohbet etti.Çalışanların durumu ve şehrin temizliği konusunda Belediye Başkan Yarıdımcısı Asaf Kayaoğlu ve Temizilik İşleri sorumlusu Zafer Satılmış'tan bilgi alan Ekicioğlu daha sonra vatandaşların aileleri ve yurt dışında yaşayan gurbetçilerle görüntülü konuşma yaparak onları yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirdi.

Başkan Ekicioğlu konu ile ilgili , ''Kırşehir'de yoğun kar yağışı sonrasında görevlilerimiz ve emekçilerimiz gerekli çalışmaları yerine getirerek özverili şekilde görevlerini yerine getirdiler.Gece gündüz dışarıda bu soğuk havada çalışan emekçilerimize aile sıcaklığını hissettirmek adına çorba ve çay ikramında bulunduk.Bunun aracılığı ile de onların sorunlarını ve taleplerini dinleme imkanına da sahip olduk.'' açıklamasında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.