Çiftçi Azaldı Borç Arttı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.02.2020 - 19:00, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Çiftçi Azaldı Borç Arttı

Türkiye'nin en önemli tarım illerinden olan ve tarım arazilerinin kullanımı bakımından Türkiye'de ilk sıralarda olan Kırşehir'de tarım üreticisinin sıkıntısını ulusal gündeme taşındı.Arpa ise ile ünlü Kırşehir'e gelen FOX Haber Kaman'da Ziraat Odası Başkanı Çetin Gökalp ile görüştü.Gökalp Arpası ile ünlü Kaman'da silolara Ukrayna'dan gelen 10 bin ton arpanın girdiğini açıkladı.Haberde çiftçilerin borç sorununun çözümünü beklerken ithalat ile karşı karşıya kaldığına vurgu yapıldı. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Türkiye'nin en önemli tarım illerinden olan ve tarım arazilerinin kullanımı bakımından Türkiye'de ilk sıralarda olan Kırşehir'de tarım üreticisinin sıkıntısını ulusal gündeme taşındı.Arpa ise ile ünlü Kırşehir'e gelen FOX Haber Kaman'da Ziraat Odası Başkanı Çetin Gökalp ile görüştü.Gökalp Arpası ile ünlü Kaman'da silolara Ukrayna'dan gelen 10 bin ton arpanın girdiğini açıkladı.Haberde çiftçilerin borç sorununun çözümünü beklerken ithalat ile karşı karşıya kaldığına vurgu yapıldı.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.