Eğitime Bağış Böyle Olmalı

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.01.2020 - 18:47, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Eğitime Bağış Böyle Olmalı

Kırşehir'de eğitime bağış yapmak isteyen hayırsever , Kırşehir Valiliği ile protokol imzaladı. Valilik İl binasında gerçekleşen imza töreniyle hayırsever Fazıl Bahadır eğitimde kullanılmak üzere dairesini bağışladı.Birçok hayırseverin bağışları sayesinde Kırşehir'de eğitim hizmetlerinin gelişimine katkıda bulunulduğunu belirten Vali İbrahim Akın , '' Millet olarak, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimine büyük önem vermekteyiz. Hayırsever Fazıl Bahadır’ın bu bağışı da halkımızın eğitim-öğretime verdiği önemin bir göstergesidir. Kendisine, eğitime sunduğu katkıdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi. EĞİTİM İÇİN HAYIRSEVERLER SUİSTİMAL EDİLDİ Hayırsever Fazıl Bahadır'ın eğitime bağış yapmak için devlet kanalını kullanması akıllara daha önce bu yönde bağış yapan birçok hayırseverin bazı cemaatler tarafından suistimal edilmesini akıllara getirdi.Hatırlanacağı üzere terör örgütü FETÖ , özellikle eğitim alanında aldığı bağışlarla büyümüş ve daha sonra da Türkiye Cumhuriyetini yıkma girişiminde bulunmuştu.

Kırşehir'de eğitime bağış yapmak isteyen hayırsever , Kırşehir Valiliği ile protokol imzaladı.

Valilik İl binasında gerçekleşen imza töreniyle hayırsever Fazıl Bahadır eğitimde kullanılmak üzere dairesini bağışladı.Birçok hayırseverin bağışları sayesinde Kırşehir'de eğitim hizmetlerinin gelişimine katkıda bulunulduğunu belirten Vali İbrahim Akın , '' Millet olarak, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın eğitimine büyük önem vermekteyiz. Hayırsever Fazıl Bahadır’ın bu bağışı da halkımızın eğitim-öğretime verdiği önemin bir göstergesidir. Kendisine, eğitime sunduğu katkıdan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

EĞİTİM İÇİN HAYIRSEVERLER SUİSTİMAL EDİLDİ

Hayırsever Fazıl Bahadır'ın eğitime bağış yapmak için devlet kanalını kullanması akıllara daha önce bu yönde bağış yapan birçok hayırseverin bazı cemaatler tarafından suistimal edilmesini akıllara getirdi.Hatırlanacağı üzere terör örgütü FETÖ , özellikle eğitim alanında aldığı bağışlarla büyümüş ve daha sonra da Türkiye Cumhuriyetini yıkma girişiminde bulunmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.