Kırşehir de Sallanıyor

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.02.2020 - 18:03, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir de Sallanıyor

Türkiye Elazığ ve Manisa'da meydana gelen art arda depremlerle sarsılırken bir deprem haberi de Kırşehir'den geldi. Kandilli rasathanesinden alınan bilgiye göre , merkez üssü Boztepe İlçesi Çimeli Köyü olan 2.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.yerin 5.4 km derinliğinde meydana gelen deprem Kırşehir ve çevre ilçelerde de hissedildi. AFAD'a ait deprem sayfasında depremin olduğu noktayı gösterir harita.

Türkiye Elazığ ve Manisa'da meydana gelen art arda depremlerle sarsılırken bir deprem haberi de Kırşehir'den geldi.

Kandilli rasathanesinden alınan bilgiye göre , merkez üssü Boztepe İlçesi Çimeli Köyü olan 2.5 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.yerin 5.4 km derinliğinde meydana gelen deprem Kırşehir ve çevre ilçelerde de hissedildi.

AFAD'a ait deprem sayfasında depremin olduğu noktayı gösterir harita.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.