Kırşehir Huzurevinin Yürek Yakan Hikayeleri

DİĞER (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2020 - 12:55, Güncelleme: 05.05.2023 - 17:12
 

Kırşehir Huzurevinin Yürek Yakan Hikayeleri

Kimi oğlu kimi ise kızı tarafından sahipsiz bırakıldı.Onlar da hayatlarının son dönemini devletin onlara sağladığı Huzurevi ortamında devam ettirmeye çalışsalarda akıllarında hep anılar ve aileleri var.Her ne kadar eksiklikleri giderilip hizmetleri yapılsa da her zaman aile sıcaklığını arıyorlar.İnternet üzerinden yayın yapan Ulaş Medya Kırşehir Huzurevi sakinleri ile gerçekleştirdikleri röportajı yayınladı.Yaşadıklarını ve huzurevine nasıl geldiklerini aktaran yaşlı ana ve babalar yürekleri dağladı. (adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Kimi oğlu kimi ise kızı tarafından sahipsiz bırakıldı.Onlar da hayatlarının son dönemini devletin onlara sağladığı Huzurevi ortamında devam ettirmeye çalışsalarda akıllarında hep anılar ve aileleri var.Her ne kadar eksiklikleri giderilip hizmetleri yapılsa da her zaman aile sıcaklığını arıyorlar.İnternet üzerinden yayın yapan Ulaş Medya Kırşehir Huzurevi sakinleri ile gerçekleştirdikleri röportajı yayınladı.Yaşadıklarını ve huzurevine nasıl geldiklerini aktaran yaşlı ana ve babalar yürekleri dağladı.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve kirsehirhaberturk.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.